Претрага
[rstr_selector]

Više kvarova na vodovodnoj mreži u Čačku i Gornjem Milanovcu

Vodosnabdevanje

vodaa-servis-obrPrema informacijama iz čačanskog „Vodovoda“, ovog jutra ima nekoliko kvarova na vodovodnoj mreži. Problemi su nastali u ulicama: Radiše Poštića, Skopskoj i Ulici 607, a biće sanirani u toku dana. Moguće je kratkotrajno isključivanje vode na pomenutim lokacijama do završetka radova, saopšteno je iz „Vodovoda“. U ostalim delovima čačanskog vodosistema snadbevanje vodom je redovno.
U Gornjem Milanovcu danas će do 12.00 sati bez vode biti potrošači iz ulica: Vuka Karadžića, Proleterskih brigada, Rada Končara i vrha Ulice Natalije Carević, saopštilo je tamošnje komunalno preduzeće. Ostali delovi grada i okoline vodom će ovog ponedeljka biti uredno snabdeveni.

Hitna pomoć

hitna-pomoc-3-servis-obrLekari Hitne pomoći u Čačku su u prethodna 24 časa u ordinaciji pregledali 30 pacijenata i još 41 na terenu. Njihove kolege u Gornjem Milanovcu su u istom vremenskom periodu obavile 39 ambulantnih pregleda i 11 kućnih poseta, dok je ivanjička Hitna pomoć intervenisala 80 puta od čega 4 puta na terenu.

Biometeorološka situacija

bio-prognoza-3-servis-obrUsled očekivanih biometeoroloških prilika oprez se i dalјe savetuje srčanim bolesnicima, kao i osobama sa povišenim krvnim pritiskom. Meteoropatske reakcije danas su moguće u vidu umora, promenlјivog raspoloženja i glavobolјe. Preporučuje se smanjenje fizičkih napora kod osetlјivih osoba. Zbog očekivano visokih vrednosti UV indeksa neophodno je preduzeti adekvatne mere zaštite.

Porodilište

beba-servis-80x80U porodilištu u Čačku u prethodna 24 časa nije bilo porođaja, dok je u porodilištu u Gornjem Milanovcu rođena jedna devojčica.

Policijska uprava

policijaa-servis-obrPrema informacijama Policijske uprave u Čačku, na putevima u Moravičkom okrugu u toku proteklog vikenda dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda. U pet nezgoda koje su se dogodile u Čačku tri osobe su zadobile lake, a jedna teške telesne povrede, dok u po jednoj nezgodi koje su se dogodile na područjima Gornjeg Milanovca i Lučana nije bilo povređenih osoba.

Поделите вести