Претрага
[rstr_selector]

Vladajuća koalicija stabilna samo na papiru, tvrdi čačanska opozicija

Na inicijativu za smanu gradonačelnika Čačka Vojislava Ilića, koju je ove nedelje pokrenuo pokret Dveri juče se saopštenjem oglasio i sam gradonačelnik sa jasnom porukom da je namera čačanske opozicije osuđena na propast.

U dopisu medijima stoji da je vladajuća koalicija koju čine NS-DSS, SNS-PS, SPS-PUPS i URS stabilna i jedinstvena i da nastavlja sa radom bez ikakvih promena.

Predstavnici čačanske opozicije koje smo jutros, neposredno pred početak Skupštine, kontaktirali da prokomentarišu saopštenje gradonačelnika, saglasni su u jednom: opstanak vlasti u Čačku glavna je preokupacija i posao vladajuće garniture.

O jučerašnjem saopštenju čačanskog gradonačelnika da u rukovođenju grada neće biti promena, Dragan Brajović iz Demokratske stranke kaže:

Ni čačanski liberali ne veruju da u sadašnjoj vladajućoj koaliciji u Čačku postoji stabilnost koju zagovara gradonačelnik. Dragan Bisenić, predsednik Gradskog odbora LDP-a, mišljenja je da opstanak aktuelne vlasti direktno zavisi od previranja u čačanskom taboru naprednjaka:

Boško Obradović iz pokreta Dveri objašnjava i kako su se izjasnile opozicione odborničke grupe po pitanju izglasavanja smene gradonačelnika Vojislava Ilića:

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Сродне вести