Претрага
[rstr_selector]

Vladimir Majstorović među 16 najboljih edukatora u Srbiji

Udruženje za podsticanje preduzetništva „Živojin Mišić” treću godinu zaredom nagradilo je najbolje učitelje i nastavnike u Srbiji. Među 16 najboljih profesora-edukatora je i Vladimir Majstorović, profesor geografije u Prehrambeno- ugostiteljskoj školi u Čačku koji kaže da dodelom nagrada Udruženje želi da podstakne profesore koji rade sa đacima na jedan moderan i inovativan način rada.
– Radi se o Udruženju koje zapravo na ovaj način želi da podstakne one nastavnike i učitelje koji se bave kreativnošću i inovativnošću i koji usvajaju neke nove savremene metode koje primenjuju u radu sa decom u cilju postizanja najboljih rezultata.
Nagrada je novčana i iznosi 140.000,00 dinara, od kojih 40.000 hiljada pripada meni, dok je preostalih 100.000,00 dinara  opredeljeno za različite projekte koji mogu da se realizuju u nastavi ili za nabavku opreme, koju smatramo korisnom za razvoj metoda učenja i pozitivan uticaj na decu.

Savremene metode rada u nastavi

Profesor Majstorović kaže da u radu sa đacima primenjuje saznanja koja je stekao na raznim seminarima u inostranstvu.
– Boraveći na studijskim putovanjima u zemlji i inostranstvu, pre svega u Japanu, Holandiji, Belgiji i Nemačkoj, gde sam prisustvovao seminarima i obukama, stekao sam određena saznanja i iskustva koja primenjujem u radu sa đacima. Naravno, koristim i informacione tehnologije, imam veliki broj video prezentacija koje deci pružaju mnogo bolji uvid u neku temu ili oblast koju treba da obrađujemo i na taj način njima je mnogo lakše i zanimljivije da uče i savladaju gradivo.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *