Претрага
[rstr_selector]
Image by Rudy and Peter Skitterians from Pixabay

Vodovod u Donjoj Trepči uskoro u funkciji

Montaža elektroopreme na vodovodu u Donjoj Trepči je završena, a sada sledi ugradnja individualnih priključaka čime bi vodovod, koji je izgrađen pre deset godina, konačno trebalo da bude stavljen u funkciju, kaže Milan Bojović, pomoćnik gradonačelnika Čačka.

Rzavsku vodu će dobiti 160 domaćinstava u Donjoj Trepči

Prema njegovim rečima, očekuje se da priključivanje domaćinstava na rzavski vodosistem počne uoči obeležavanja gradske slave.

– Završeni su radovi na montaži opreme za vodovod u Donjoj Trepči, priključena je struja na četiri rezervoara, a na petom smo obezbedili snabdevanje solarnim panelima jer nije bilo moguće stvoriti uslove za priključenje na struju. Sada nas očekuje priključenje ovog vodovoda na rzavski sistem i takozvano punjenje sistema, a nakon toga ispitivanje kvaliteta postojeće mreže. Kada završimo sve te aktivnosti, krenućemo u realizaciju priključaka za 160 domaćinstava, kaže Bojović.

Rzavska voda stiže u još neke čačanske mesne zajednice

U toku ove građevinske sezone kroz vodovode još nekih mesnih zajednica na području Čačka trebalo bi da poteče rzavska voda.

– U narednom periodu započećemo radove po već potpisanom ugovoru sa JKP „Vodovod”, u vrednosti od osam miliona dinara. Ti radovi se odnose na vodovode u Riđagama, Beljini, Pridvorici i Pakovraću. Takođe, stvoreni su svi uslovi za potpisivanje ugovora između Mesne zajednice Trnava, grada Čačka i „Vodovoda” u cilju priključenja donjeg dela Trnave na rzavski sistem vodosnabdevanja, kaže naš sagovornik.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *