Претрага
[rstr_selector]
Foto: Dženarika Info

„Vodovod“ uspešno sanirao posledice jučerašnjeg nevremena

Vodosnabdevanje 

voda-servis-obrUsled jučerašnjeg nevremena na vodovodnoj mreži u Čačku nastao je čak 21 kvar. Međutim, prema jutrošnjim informacijama iz „Vodovoda“ svi kvarovi su uspešno sanirani i vodosnabdevanje iz čačanskog vodosistema je danas uredno. U Gornjem Milanovcu će danas do 11.00 sati bez vode biti Ulica Natalije Carević i bočne ulice, a do 12.00 sati dolaziće do povremene obustave isporuke vode na Mačkovom putu i u delu Velereči, saznajemo u tamošnjem komunalnom preduzeću.

Hitna pomoć

hitna-pomocHitna pomoć u Čačku intervenisala je u toku prethodna 24 časa 50 puta na terenu, a u ordinaciji su evidentirana 34 pregleda. Ivanjička Hitna pomoć je takođe imala dosta posla s obzirom na to da su lekari u ordinaciji pregledali 72 pacijenta, a obavili su 7 kućnih poseta. Nešto manje intervencija bilo je u gornjomilanovačkoj Hitnoj medicinskoj službi gde su lekari obavili 31 pregled i 9 kućnih poseta.

Biometeorološke prilike

bioprognozaUsled očekivane biometeorološke situacije danas se oprez savetuje astmatičarima i srčanim bolesnicima. Pad radne sposobnosti, poremećaj sna i glavobolјa su moguće meteoropatske reakcije. Preporučuje se odevanje u skladu sa termičkim uslovima, kao i primena adekvatnih mera zaštite od UV zračenja. Neophodna je pojačana pažnja svim učesnicima u saobraćaju.

Porodilište

beba-novorodence-servis-obr-80x80-malaIz čačanskog porodilišta jutros stižu četiri lepe vesti. Naime, u prethodna 24 časa u porodilištu Opšte bolnice u Čačku rođena su tri dečaka i jedna devojčica. U istom vremenskom periodu u porodilištu bolnice u Gornjem Milanovcu rođen je jedan dečak.

Uprava saobraćajne policije

policijaU toku prethodna 24 časa na putevima u Moravičkom okrugu dogodile su se četiri saobraćajne nezgode i sve su evidentirane na području Čačka. U ovim nezgodama su dve osobe zadobile teške povrede, a jedna osoba je lakše povređena, saopšteno je iz Policijske uprave u Čačku.

Поделите вести