[rstr_selector]

Возаче данас очекују појачан саобраћај и променљиви услови вожње

Услови вожње слични јучерашњим, са променљивим стањем коловоза и најављеним падавинама, захтеваће и данас опрез, саопштено је из Оперативног центра АМСС. Проходност путева је добра, умерен број возила присутан је на ауто-путевима, а слично је и на магистралним и регионалним правцима.

Због радова на изградњи бензинске станице на делу ауто-пута Милош Велики, деоница петља Прељина – петља Таково, у смеру ка Београду, затворена је зауставна трака, а саобраћај се одвија возном и претицајном траком.

Измењен је режим саобраћаја на деоници магистралног пута Чачак – Пожега, у зони петље Паковраће. У зони радова ограничена је брзина кретања возила.

У току су радови на редовном одржавању магистралног пута на деоници Чачак – Кратовска стена, од Парменца до Овчар Бање. Саобраћај се радним данима од 8 до 16 часова одвија уз наизменично пропуштање возила, а викендом се враћа редован режим саобраћаја.

Наизменично пропуштање очекује возаче и на деоници магистралног пута Нови Пазар – Рашка, због  радова на одржавању коловоза.

Према информацијама из Управе граничне полиције, теретна возила се на  граничним прелазима Хоргош и Келебија на излазу из земље задржавају три сата, на Батровциима четири сата, на Шиду шест сати, а на граничном прелазу Бачка Паланка сат времена. На осталим граничним прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила.

Поделите вести