[rstr_selector]

Vrnjačka Banja dobila hotel sa pet zvezdica

U toku godine u Vrnjačkoj Banji biće rekonstruisano nekoliko hotela čime će kvalitet usluge u ovom turističkom mestu biti podignut na viši nivo.

– Pre nekoliko dana imali smo priliku da u Vrnjačkoj Banji otvorimo prvi hotel sa pet zvezdica, u pitanju je hotel „Donanti”, a do kraja godine očekujemo da ćemo imati osam otvorenih hotela od kojih će sedam biti sa četiri zvezdice i pomenuti hotel „Donanti” sa pet zvezdica. Svi ovi hoteli su stari i rekonstuisani, nastali su na mestima koja su bila napuštena ili u stečaju. Definitivno smo na taj način uspeli da podignemo nivo naše usluge i svake godine težimo da imamo sve više gostiju i da budemo sve bolji, kaže Mina Kaličanin, PR Turističke organizacije Vrnjačka Banja.

Broj posetilaca u stalnom porastu

Vrnjačka Banja je tradicionalno dobro posećena u julu i avgustu. Samo tokom Vrnjačkog karnevala, koji je završen 14. jula, zabeleženo je 300 hiljada gostiju. Karneval je trajao osam dana i uprkos kiši bio je izuzetno posećen. Ugostio je brojne muzičke zvezde, a samo je jedna od manifestacija koja se organizuje u Vrnjačkoj Banji ovog leta.

– Ono što nas očekuje u narednom periodu je koncert Lexington benda 28. jula, a nakon toga od 1. do 3. avgusta manifestacija Love fest za sve ljubitelje elektronske muzike, zatim Dani Danila Bate Stojkovića u čast velikog glumca i za kraj od 13. do 17. avgusta 43. Festival filmskog scenarija kada ćemo imati priliku da gledamo srpske filmove pod otvorenim nebom. Predviđamo da će broj posetilaca tokom Love festa biti veći i nadamo se da ćemo oboriti rekord od prošle godine kada je na samoj manifestaciji bilo 80 hiljada posetilaca tokom tri dana trajanja festivala, navodi Mina Kaličanin.

Поделите вести

Остави коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *