Za male i velike ljubitelje filma u Čačku

Za male i velike ljubitelje filma u Čačku

0

okto-obrU Domu kulture u Čačku u toku naredna dva dana biće prikazano nekoliko filmova za decu i odrsale. U utorak i sredu u 16.00 časova, Dom kulture organizuje projekcije crtanog filma „Okto“ o istoimenoj hobotnici koja kao poslednja od svoje vrste živi u misterioznim dubinama okeana sa dvoje najboljih prijatelja, Evom, štreberskom i nespretnom ribom, i Alis, neurotičnim škampom. Kada nesreća razori njihov dom, čuvar ponora Kraken poslaće Okta i njegove prijatelje na opasan put u potragu za novim domom.
Crtani je sinhronizovan glasovima Aleksandre Širkić, Jelene Trkulje, Marka Markovića, Dimitrija Stojanovića i Tomaša Sarića.

pirati-sa-kariba-obr„Pirati sa Kariba“ 3D biće prikazan u utorak u 18.00 i 20.30 i u sredu samo u 20.30 časova. U ovoj uzbudljivoj avanturi kapetana Džeka Speroua (Džoni Dep) zapljusnuće talas nesreće kada smrtonosni mornari-duhovi, predvođeni zastrašujućim kapetanom Salazarom (Havijer Bardem) pobegnu iz Đavoljeg Trougla odlučni u nameri da pobiju sve pirate na moru. Džekova jedina nada leži u legendarnom Posejdonovom trozupcu, ali da bi ga pronašao moraće teška srca da sklopi savez s Karinom Smit (Kaja Skodelario), genijalnim astronomom-lepoticom, i Henrijem (Brenton Tvejts), tvrdoglavim mladim mornarom iz Kraljevske mornarice. Režija: Espen Sandberg i Joakim Rening.

osmi-putnik-obrJoš jedan film u okviru filmskog programa Doma kulture za ovu sedmicu je „Osmi putnik“. Smešten u vreme deset godina posle dešavanja u hitu iz 2012. godine, „Prometej“, u filmu „Osmi putnik: Kovenant“ Ridli Skot se maestralno vraća zastrašujućoj priči ispunjenoj vrtoglavom avanturom i novim monstruoznim stvorenjima. U ovom, šestom nastavku blokbaster franšize, vizionarski reditelj došao je do samog ruba otkrića misterioznog porekla majke svih Alien-a, smrtonosnog Ksenomorfa iz originalnog filma. Film je režirao Ridli Skot, a uloge tumače Ketrin Voterston, Majkl Fasbender, Džejms Franko i Numi Rapas. Projekcija „Osmog putnika“ počinje u sredu u 18.00 časova.

POSTAVI ODGOVOR