Претрага
[rstr_selector]

Забрана саобраћаја за теретна возила преко 12 тона на старом путу за Краљево

На главним путним правцима бележи се умеренији интензитет саобраћаја, а временски услови су повољни за вожњу, саопштено је из АМСС.
Према информацијама из ЈП „Путеви Србије”, на магистралном путу Рибариће – Мехов Крш саобраћај ће данас бити обустављен од 07.30 до 11.30 и од 12.30 до 16 часова. Алтернативни путни правац је Нови Пазар – Пазариште – Тутин – Мехов Крш – граница са Црном Гором.
На Ибарској магистрали Мрчајевци – Краљево код Адрана, и даље је обустављен  саобраћај, а возачи могу користити обилазни пут који од Мрчајеваца, Кнића и Груже води ка Краљеву.
Због оштећења пута, саобраћај се одвија успорено на деоници Ариље – Висока.
На деоници Горњи Милановац – Прељина, до 15. септембра од 7 до 17 часова, изводе се радови на одржавању моста преко реке Деспотовице. У зони радова, на мосту, саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила.
Забрана саобраћаја за теретна возила преко 12 тона, на снази је на деоници Трбушани – Коњевићи – Чачак – Самаила, односно на старом путу за Краљево.
Према информацијама из Управе граничне полиције, вишесатна задржавања очекују возаче на теретним терминалима приликом уласка у Хрватску, Мађарску и Бугарску, а на путничким терминалима нема задржавања дужих од 15 минута.

Поделите вести