Претрага
[rstr_selector]

Задржавања на граничним прелазима до 30 минута, саобраћај појачан на прелазу Прешево

Већина деоница које су биле оштећене или поплављене сада су проходне, али без обзира на то, из АМСС-а возачима саветују да возе опрезно, јер је на појединим местима коловоз још увек оштећен, а саобраћај се одвија успорено. На деоницама кроз усеке и даље је присутна опасност од одрона, па се саветује додатна пажња.

Према информацијама из ЈП „Путеви Србије”, на старом путу за Краљево, деоница Коњевићи-Чачак-Самаила, у близини места Горичани, због отцепљења дела коловоза саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила.

На деоници Горњи Милановац-Прељина, до 15. септембра у интервалу од 7 до 17 часова, изводе се радови на одржавању моста преко реке Деспотовице, у месту Брђани. У зони радова, на мосту, саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила.

На деоници Чачак-Кратовска стена, од Парменца до Овчар Бање, сваким радним даном од 8 до 16 часова изводе се радови на редовном одржавању, који ће трајати до 30. јуна. утеСаобраћај се радним данима одвија уз наизменично пропуштање возила, а викендом се враћа у редован режим.

Према подацима Управе граничне полиције, задржавања на путничким терминалима наших граничних прелаза нису дужа од 20 минута. Саобраћај је појачан на прелазу Прешево на којем су чекања дуга око 30 минута.

Поделите вести