Zatvoren saobraćaj u delu Obilićeve zbog kvara na vodovodnoj mreži

Zatvoren saobraćaj u delu Obilićeve zbog kvara na vodovodnoj mreži

0
Vodosnabdevanje

vodaa-servis-obrJutros je došlo do pucanja cevi u Ulici Iilije Garašanina u Košutnjaku. Kvar će biti saniran u toku prepodneva, a za vreme radova doći će do isključenja vode, kažu u čačanskom Vodovodu. Pored toga, registrovan je i kvar u Obilićevoj ulici, gde neće biti zatvaranja vode, ali će zbog radova do 15.00 časova biti obusbustavljen saobraćaj od Ulice Čedomira Vasovića do Žike Lukića.
U Gornjem Milanovcu planirano je isključenje vode u vremenu od 9.00 do 12.00 sati u delu Ulice Vuka Karadžića od Drinčićeve do 1300 Kaplara, a u istom periodu bez vode će biti i ulice Rada Končara i Proleterskih brigada. Guča i Lučani jutros nemaju problema sa vodosnabdevanjem.

Hitna pomoć

hitna pomoc malaHitna pomoć u Čačku intervenisala je 29 puta na terenu u toku prethodna 24 sata, a u isto vreme u ordinaciji je lekarsku pomoć zatražila 21 osoba. U Gornjem Milanovcu evidentirano je 25 ambulantnih pregleda i pet kućnih poseta, dok su ivanjički lekari imali 47 intervencija od kojih, 40 u ordinaciji a sedam na terenu.

Biometeorološke prilike

bioprognoza-2Očekivane biometeorološke prilike mogu relativno povoljno uticati na hronično obolele, osim na osobe sa srčanim oboljenjima kod kojih su moguće izvesne tegobe. Glavobolja i osećaj malaksalosti su moguće meteoropatske reakcije. Preporučuje se umerena fizička aktivnost i adekvatno odevanje u skladu sa očekivanim dnevnim temperaturama.

Uprava saobraćajne policije

policija-servisU toku jučerašnjeg dana na putevima u Moravičkom okrugu nije bilo saobraćajnih nezgoda, saznajemo iz Uprave saobraćajne policije. Kontrola brzine kretanja vozila sprovodiće se na gradskim saobraćajnicama u Čačku do 22.00 časa.

Porodilište

beba-novorodence-80x80-obrU čačanskom porodilištu 6. decembra rođeno je pet beba, četiri dečaka i jedna devojčica, dok u porodilištu bolnice u Gornjem Milanovcu već dva dana nije rođena nijedna beba.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR