[rstr_selector]

Završeni radovi na obilaznici oko Čačka

Stanje na putevima

Temperature su iznad prosečnih vrednosti za ovo doba godine, suvo je, bez padavina i magle, tako da su svi vremenski uslovi za odvijanje saobraćaja dobri. Ako se toma doda i umeren intezitet saobraćaja van gradova i većih naseljenih mesta, onda uz primenu svih saobraćajnih propisa vozači ne bi trebalo da imaju većih problema tokom vožnje.

Prema informacijama iz Javnog preduzeća „Putevi Srbije”, završeni su radovi na obilaznici oko Čačka gde se saobraćaj između Konjevića i Čačka sada odvija normalno i bez zastoja.
Iz Uprave granične policije kažu da na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja, dok se na teretnim čeka samo na Horgošu i to oko 2 sata.

Policijska uprava

Prema informaciji iz Policijske uprave u Čačku, u prethodna 24 sata na teritoriji Moravičkog okruga nije bilo saobraćajnih nezgoda. Radari će biti na području grada do 22.00 časa, a u Ivanjici do 17.00 časova.

Vodosnabdevanje

Prema informaciji iz čačanskog „Vodovoda” jutros je došlo do kvara na vodovodnoj mreži u Ulici čačanski bataljon koji bi trebalo da bude saniran u prepodnevnim satima. U Gornjem Milanovcu će doći do prekida u snabdevanju vodom u Ulici sremskog fronta i delu Solunske ulice u periodu od 9.00 do 13. časova.

Hitna pomoć

Lekari Hitne pomoći u Čačku su u prethodna 24 sata imali 63 intervencije, od toga 31 pregled u ordinaciji, a 32 na terenu. Hitna pomoć u Gornjem Milanovcu obavila je četiri kućne posete i 19 pregleda u ambulanti.

Bioprognoza

Usled očekivanih biometeoroloških prilika danas se cerebrovaskularnim bolesnicima i osobama sa respiratornim obolјenjima savetuje izvesna opreznost. Glavobolјa i osećaj malaksalosti su mogući kod meteoropata.

Porodilište

Čačansko porodilište bogatije je od juče za 5 beba, jednog dečaka i četiri devojčice, dok je u porodilištu u Gornjem Milanovcu rođena jedna devojčica.

Поделите вести