Претрага
[rstr_selector]

Завршени радови на вијадукту на обилазници око Чачка

Мање фреквентни путни правци који су јуче били у прекиду због изливања река услед обилних падавина, од јутрос су проходни, саопштавају из АМСС.

Наставља се период нестабилног времена, а киша је прогнозирана у другом делу дана, па се возачима саветује опрезна вожња услед могуће појаве одрона на путевима.

Према информацијама из ЈП „Путеви Србије”, на деоници пута Горњи Милановац – Прељина, у Брђанима, од данас до 15. септембра у периоду од 7 до 17 часова изводиће се радови на одржавању моста преко реке Деспотовице. Саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила.

На деоници Рибариће – Мехов Крш на снази је обустава саобраћаја због асфалтерских радова, и то у времену од 8 до 12 и од 13 до 17 часова. Алтернативни путни правац је Нови Пазар – Пазариште – Тутин – Мехов Крш – државна граница са Црном Гором.

Јуче су завршени радови на вијадукту на обилазници око Чачка, па се саобраћај сада одвија нормално, без застоја.

Према подаци Управе граничне полиције, на терминалима наших граничних прелаза за путничка возила нема задржавања, а теретна возила чекају вишесатно на прелазима са Мађарском и Хрватском.

Поделите вести