Završetak radova u Balkanskoj ulici u decembru

Završetak radova u Balkanskoj ulici u decembru

„Trenutno je obustavljen saobraćaj od Crnogorske do Nemanjine ulice i to će potrajati još 20-ak dana kada je planirano da se otvori prvi deo ulice, od Nemanjine do Solunske, jer bi do tada trebalo da bude završeno asfaltiranje“

0

Radovi na zameni hidrotehničkih instalacija, ivičnjaka, trotoara i kolovoznog zastora u Balkanskoj ulici, koji su počeli 21. septembra, trebalo bi da budu završeni do sredine decembra ukoliko to vremenski uslovi dozvole, rekao je Stefan Nevoljica, šef gradilišta.
Zbog radova je trenutno za saobraćaj zatvoren deo Balkanske ulice, od Crnogorske do Nemanjine.

– Radovi se izvode u dve faze, a glavna je zamena hidrotehničkih instalacija, odnosno glavne vodovodne cevi, izrada svih priključaka, kako stambenih objekata tako i domaćinstava. Biće zamenjena 64 priključka. Građevinski deo obuhvata zamenu ivičnjaka, trotoara i kolovoznog zastora, odnosno asfalta. Do sada je urađen vodovod od Nemanjine do Solunske ulice i od Solunske do Crnogorske. To je glavni vod i sada se rade priključci. Paralelno sa tim radovima krenuli su i građevinski. Urađeni su ivičnjaci i behaton kod vrtića „Mali Kapetan“ i prekoputa kod stambene zgrade. Trenutno je obustavljen saobraćaj od Crnogorske do Nemanjine ulice i to će potrajati još 20-ak dana kada je planirano da se otvori prvi deo ulice, od Nemanjine do Solunske, jer bi do tada trebalo da bude završeno asfaltiranje. Izrada glavne vodovodne cevi se nastavlja do Ulice Čedomira Vasovića i ti radovi bi trebalo da budu završeni do 20. novembra. Potom će se izvoditi građevinski radovi od Solunske do Ulice Čedomira Vasovića i negde polovinom decembra bi sve trebalo da bude završeno, rekao je Nevoljica.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR