Zbog izrade vodovodnog prikjlučka u delu Loznice moguće isključenje vode

Zbog izrade vodovodnog prikjlučka u delu Loznice moguće isključenje vode

0
Ilustracija
Elektrosnabdevanje

Na području Čačka nema većih kvarova na elekrtromreži, u toku prepodneva će se obavljati radovi na niskonaponskoj mreži u Parmencu, a bez struje će biti oko pet domaćinstava.

U Dragačevu će zbog radova na dalekovodu od 08.00 do 16.00 časova bez struje biti delovi  Milatovića, zaseoci Kaplari i Rakićevići, a radovi su planirani i za sutra.

U pogonu Elektrodistribucije u Ivanjici kažu da su odloženi radovi na dalekovodu koji su bili planirani za danas u Močiocima, a da će zbog seče rastinja u zoni dalekovoda od 08.00 do 17.00 časova bez električne energije biti potrošači u Deretinu i Ravnoj Gori.

Vodosnabdevanje

Prema informaciji iz čačanskog Vodovoda, na mreži nema kvarova, a zbog radova na izradi vodovodnog priključka u Loznici, u toku prepodneva je moguće isključenje vode u gornjem delu ovog naselja.

U Gornjem Milanovcu i Ivanjici snabdevanje potrošača vodom je uredno.

Stanje na putevima

Prema informaciji iz JP „Putevi Srbije“ do 15. decembra su produženi radovi na rekonstrukciji kolovoza na deonici Kostojevići – Varda, gde se saobraćaj povremeno odvija naizmeničnim propuštanjem vozila tokom trajanja radova.

Na deonici magistralnog puta Novi Pazar – Ribariće, kod skretanja za Paljevo izvode se radovi na rekonstrukciji mosta koji će trajati do 14. decembra. Na mostu je za saobraćaj zatvorena leva traka iz pravca Novog Pazara, a saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila u desnoj traci.

U toku je i izgradnja obilaznice oko Novog Pazara, a radovi su obezbeđeni odgovarajućom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Danas i sutra od 07.00 do 13.00 časova zbog radova na asfaltiranju na deonici Ribariće – Brnjak saobraćaj će biti obustavljen, a alternativni put je Raška – Jarinje.

Saobraćajna policija

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, u Čačku se juče dogodila jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice lakše povređeno, a u Gornjem Milanovcu, Ivanjici Guči i Lučanima juče nije bilo nezgoda na putevima.

Kontrola brzine kretanja vozila vršiće se tokom celog dana, od 06.00 do 22.00 časa na deonici Preljina – Mojsinje.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR