Претрага
[rstr_selector]

Zbog kvara na vodovodnoj mreži zatvoren saobraćaj u Kursulinoj ulici

Vodosnabdevanje

vodaa-servis-obrPrema informaciji iz čačanskog vodovoda u Kursulinoj ulici je došlo do pucanja vodovodne cevi, pa će zbog radova na saniranju kvara doći i do obustave saobraćaja od kružnog toka kod kafane „Car Lazar“ do Ulice Episkopa Nikifora Maksimovića. Saobraćaj će biti regulisan odgovrajućom saobraćajnom signalizacijom, a radovi će se izvoditi od 8.00 do 12.00 sati.
U Gornjoj Trepči je došlo do pucanja vodovodne cevi u blizini rezervoara R2 zbog čega deo Trepče nema vodu. Snabdevanje će biti normalizovano u toku prepodnevnih sati.

Elektrosnabdevanje

struja-servis-obrIz pogona Elektrodistribucije u Guči za danas najavljuju isključenje struje u vremenu od 9.00 do 10.00 sati na području  Velesa, Dragačice, Rasovca, Goračića i Dublja, zbog radova na priključenju nove trafostanice. Pored toga, nastavljaju se radovi u Viči koji su planirani do kraja meseca pa svakodnevno od 8.00 do 15.00 časova bez struje ostaje zaseok Milekići.
Na području Gornjeg Milanovca i danas će od 8.00 do 15.00 časova zbog radova na niskonaponskoj mreži doći do prekida u snabdevanju strujom u Leušićima, na izvodu za Žižoviće, a od 9.00 do 16.00 časova u Majdanu, na izvodu prema školi i u Brusnici, na izvodu prema Lučićima.
U Ivanjici će zbog planiranih radova na mreži niskog napona od 08.00 do 14.30 časova bez električne energije biti naselje na Sađavcu sa leve strane magistralnog puta iznad Hladnjače.
Snabdevanje strujom u Čačku je uredno.

Grejanje

grejnje-servis-obrIz Javnog komunalnog preduzeća „Gornji Milanovac“ najavljeni su radovi na popravci kvara na starom delu toplovoda, pa će od 10.00 sati bez grejanja ostati svi korisnici sistema daljinskog grejanja koji su priključeni na kotlarnicu u Železničkoj ulici. Radovi će se obavljati do popodnevnih časova. Isporuka toplotne energije u Čačku je uredna.

Porodilište

porodiliste malaU toku jučerašnjeg dana u čačanskom prodilištu rođene su četri bebe, tri devojčice i jedan dečak, a u porodilištu milanovačke bolnice juče nije zabeležen nijedan porođaj.

Hitna pomoć

hitna pomoc malaHitna medicinska služba u Čačku intervenisala je 58 puta u toku prethodna 24 sata, 20 pregleda je evidentirano u ordinaciji, a 38 na terenu. U Gornjem Milanovcu lekari su pregledali 23 pacijenta u stanici Hitne pomoći, a obavili su i 14 kućnih poseta, dok su ivanjički lekari imali 44 hitne intervencije od kojih je 7 bilo na terenu.

Biometeorološke prilike

bioprognoza-2Biometeorološka situacija će biti nešto povolјnija za većinu hronično obolelih i osetlјivih osoba. Tokom dana srčani i cerebrovaskularni bolesnici mogu osetiti izvesne tegobe. Mogući su bolovi u kostima i zglobovima i glavobolјa.

Policijska uprava

policija znacka malaU Upravi saobraćajne policije u Čačku kažu da je u toku jučerašnejag dana saobraćajnih nezgoda bilo na području Čačka i Gornjeg Milanovca, dok u Ivanjici, Guči i Lučanima nije bilo nezgoda na putevima. U Čačku su se dogodile dve u kojima su dve osobe zadobile lakše telesne povrede, a jedna osoba je teško povređena, a u Gornjem Milanovcu se dogodila jedna u kojoj je jedan putnik prošao sa lakšim telesnim povredama.
Radarske kontrole biće na deonici puta od Preljine ka Mrčajevcima od 8.00 do 14.00 časova, a na gradskim saobraćajnicama u Čačku od 14.00 do 17.00 časova.

Поделите вести