[rstr_selector]

Због местимично мокрих коловоза возачима се саветује опрезна вожња

Повремена киша и јачи пљускови данас ће условити местимично мокре коловозе, због чега из Оперативног центра АМСС возачима саветују опрезнију вожњу уз смањену брзину и држање већег одстојања у односу на друга возила.

Појачан интензитет саобраћаја повремено треба очекивати на главним путним правцима, на путевима који воде ка летњим туристичким дестинацијама у Црној Гори, Бугарској и Македонији.

Према информацији из ЈП „Путеви Србије”, на ауто-путу Милош Велики, на деоници петља Прељина – петља Паковраће до 9. јуна, у периоду од 7 до 15 часова, изводе се радови на кошењу путног појаса, уз заузеће зауставне траке у оба смера.

У тунелу Велики Кик данас ће се изводити радови на одржавању опреме и система за управљање тунелима,  уз обуставу саобраћаја од 10 до 17 часова кроз леву цев тунела у смеру ка Београду. Током извођења радова саобраћај ће се одвијати двосмерно кроз десну цев тунела.

Почели су радови на вијадукту на обилазници око Чачка на деоници Коњевићи – Чачак, због којих се саобраћај одвија наизменичним пропуштањем возила. Радови ће трајати до 20. јуна.

Према подацима Управе граничне полиције, на путничким терминалима нема дужих задржавања, а теретна возила на граничном прелазу Ђердап 1, на излазу из земље чекају сат времена, на Келебији се задржавају четири сата, на Шиду шест, а на Батровцима седам сати.

Поделите вести