Zbog odrona obustavljen saobraćaj od Donjeg Dubca do Marinog brda

Zbog odrona obustavljen saobraćaj od Donjeg Dubca do Marinog brda

„Do Donjeg Dubca se može normalno doći i autobuski saobraćaj funkcioniše, a meštani koji žive na Marinom brdu mogu koristiti drugi putni pravac preko Gornjeg Dubca i Kaone“

0
Foto: JP "Dragačevo" Putevi

Prilikom radova na sanaciji klizišta na opštinskom putu Viča – Donji Dubac došlo je do odrona, zbog čega je na toj deonici saobraćaj potpuno obustavljen. Milija Milenković, direktor JP „Dragačevo putevi“, kaže da nema ugroženih domaćinstava i očekuje da će radovi na saniranju odrona biti završeni tokom vikenda.
– To klizište se pojavilo ove godine i počeli smo radove na njegovoj sanaciji pre snežnih padavina. Međutim, prilikom radova je došlo do urušenja puta i bili smo prinuđeni da zatvorimo saobraćaj između Mesne zajednice Donji Dubac i skretanja za Zadrugu žena. Naše ekipe su na terenu sa svom raspoloživom mehanizacijom i nadamo se da ćemo u subotu popodne ili najkasnije u nedelju osposobiti put za saobraćaj. Do Donjeg Dubca može normalno da se dođe i autobuski saobraćaj funkcioniše, međutim samo taj deo od Donjeg Dubca do Marinog brda je u problemu. Meštani koji žive na Marinom brdu mogu koristiti drugi putni pravac preko Gornjeg Dubca i Kaone tako da svim kućama može da se priđe preko alterantivnih putnih pravaca. Važno je da ljudi nisu odsečeni potpuno i imaju alternativu za prilazak svojim domaćinstvima kao i da nema ugroženih kuća, rekao je Milija Milenković.

POSTAVI ODGOVOR