Претрага
[rstr_selector]

Због одржавања међународне трке, обустављен саобраћај на деоници пута Рзав – Рибница

И овог викенда се очекује појачан саобраћај, па се возачима саветује да буду опрезнији у деловима земље у којима су најављени локални пљускови, саопштено је из оперативног центра АМСС.

Почела је сезона годишњих одмора па се очекује већи број возила на граничним прелазима. Онима који путују ван граница земље, препорука је да се на време информишу о стању на границама, као и о потребним документима за земљу у коју путују или кроз коју пролазе.

Према подацима Управе граничне полиције, већи број путничких возила бележи се на излазу из земље на граничним прелазима Прешево и Градина  на којима су током дана могућа нешто дужа задржавања. Возачи теретних возила дужа чекања могу очекивати на прелазима са Хрватском и Мађарском. У данима викенда, време задржавања на граничним прелазима је променљиво и потребно је рачунати и на време које се проводи на терминалима сусдених земаља.

Из ЈП „Путеви Србије” саопштавају да ће данас 11 до 18 часова, због одржавања међународне брдске трке „Награда Златибор – Голд гондола“, на снази бити обустава саобраћаја на деоници државног пута Рзав – Рибница. Током одржавања манифестације, саобраћај ће се одвијати алтернативним путним правцима, према постављеној  саобраћајној сигнализацији и уз присуство саобраћајне полиције. На истој деоници саобраћај ће  бити обустављен и сутра   у периоду од 9 до 16 часова.

На деоници Брус-Брзеће, у месту Грашевци, уклоњен је одрон са коловоза и успостављен је нормалан режим саобраћаја.

И даље је обустављен саобраћај на деоници Мрчајевци – Краљево, код Адрана, а возачи могу користити пут преко  Кнића и Груже до Краљева.

Забрана саобраћаја за теретна возила преко 12 тона, на снази је на деоници Трбушани – Коњевићи – Чачак – Самаила, односно на старом путу за Краљево.

Због радова на мосту преко реке Деспотовице, на деоници магистралног пута Горњи Милановац – Прељина, саобраћај се од 7 до 17 часова одвија наизменичним пропуштањем возила уз помоћ семафора.

Поделите вести