Zbog planiranih radova bez struje danas deo Milićevaca i Trnave

Zbog planiranih radova bez struje danas deo Milićevaca i Trnave

0
Elektrosnabdevanje

Iz čačanske Elektrodistribucije za danas su najavili radove na rekonstrukciji mreže niskog napona, zbog kojih će bez struje biti potrošači u Milićevcima, potes Obradovića kosa ka Drenovi, u vremenskom intervalu od 09.00 do 16.00 časova, kao i potrošači u Trnavi, od semafora ka školi, u intervalu od 10.00 do 13.00 časova.

Na području Ivanjice, zbog kvara na mreži bez struje su jutros Čepovo i Šarenik u Brezovi. Radnici iz ivanjičkog pogona Elektrodistribucije su na terenu i očekuju da će kvar biti saniran u toku prepodneva.

Snabdevanje potrošača strujom u Gornjem Milanovcu i Dragačevu je uredno. Kvarova nema, a ni planiranih isključenja za danas.

Vodosnabdevanje

Iz čačanskog Vodovoda jutros su najavili isključenje vode u Ulici Milice Pavlović, zbog radova na izradi priključka. Potrošači u ovoj ulici će biti bez vode tokom prepodneva.

Iz komunalnih preduzeća u Gornjem Milanovcu i Ivanjici, navode da je snabdevanje njihovih korisnika vodom od jutros uredno.

Stanje na putevima

Iako su uslovi za vožnju naizgled povoljni, vlažni kolovozi ponegde sa raskvašenim snegom iziskuju dodatni oprez, naročito na putnim pravcima koji vode pored stenskih useka i klisura, poručuju iz Javnog preduzeća Putevi Srbije. Na putevima koji vode ka zimskim centrima saobraćaj se odvija uglavnom nesmetano, a obavezna je upotreba zimske opreme. Kolovozi su vlažni, a snega ima na deonicama Divljaka – Ivanjica – Javor, Mionica – Brežđe – Divčibare – Kaona, Jošanička Banja – Kopaonik. Na ostalim putnim pravcima I, II i III prioriteta održavanja, kolovozi su vlažni u nižim predelima. Snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 cm na teritoriji Ivanjice, Novog Pazara, Užica i Požege.

Na magistralnom putu Raška – Rudnica u mestu Kaznoviće, zbog velikog odrona saobraćaj se odvija jednom saobraćajnom trakom, uz naizmenično propuštanje vozila.

A odrona ima i na putnim pravcima Divljaka – Ivanjica – Javor, Vučkovica – Ivanjica, Prilike – Katići – Jasenovo, Gornji Dubac – Luke – Ivanjica.

Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima na putničkim terminalima nema zadržavanja, dok su moguća duža i višesatna čekanja na teretnim terminalima na ulazu u Mađarsku i Hrvatsku.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR