Zbog zamene kućnih priključaka bez struje do popodneva

Zbog zamene kućnih priključaka bez struje do popodneva

0
Foto: Dženarika Info
Elektrosnabdevanje

Zbog radova na zameni kućnih priključaka, danas će u Čačku bez električne energije biti potrošači u delu Zmajeve ulice od broja 2 do broja 12 i u delu Ulice Dr Dragiše Mišović od broja 183 do broja 185, kao i potrošači u Međuvršju na Pejicinoj krivini. Isključenje je planirano u vremenu od 08.00 do 15.00 časova.

Na području Gornjeg Milanovca planirani su radovi na niskonaponskoj mreži zbog kojih će od 08.00 do 15.00 časova bez struje biti naselje Lokva u Pranjanima. U Dragačevu će od 09.00 do 15.00 časova bez električne energije biti deo Negrišora.

Za sutra su planirani radovi u trafostanici zbog kojih struju neći imati deo Čačka kod Doma gluvonemih. Planirano je da se radovi izvode u vremenu od 08.00 do 16.00 časova, kada će bez električne energije biti potrošači u delovima ulica Ustaničke, Osmog marta, Stjeničke i Prvomajske.

Stanje na putevima

Od danas do ponedeljka, 26. septembra, u vremenu od 7.00 do 17.00 časova, biće obustavljen saobrćaj zbog radova na asfraltiranju regionalnog puta između Kokinog Broda i Pribojske Banje. Alternativni putni pravac je Kokin Brod – Bistrica –Priboj. U nedelju, 25. septembra, radovi se neće izvoditi i saobraćaj će se odvijati u normalnom režimu.

U toku su radovi na popravci potpornog zida zaštitne ograde i mreže na stenskim kosinama na deonici magistralnog puta Užice – Bela Zemlja, kod Surduka. Od 7.00 do 17.00 časova zatvara se leva saobraćajna traka iz smera Užica, ali je za svaki smer slobodna po jedna saobraćajna traka.

Zbog radova na izgradnji deonice auto-puta Miloš Veliki, od Pakovraća do Požege, izmenjen je saobraćaj u zoni petlje Pakovraće. Za saobraćaj se zatvara krak prve kružne raskrsnice, a vozila koja se kreću iz pravca Čačka ka Požegi, preusmeravaju se na privremenu devijaciju kako bi se uključila na auto-put.

Prema podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja, dok teretna vozila na graničnim prelazima Horgoš i Batrovci na izlazu čekaju oko tri sata, a na Kelebiji se zadržavaju do dva sata.

Saobraćajna policija

U Čačku su se juče dogodile tri saobraćajne nezgode u kojima je jedno lice lakše povređeno, a u Gornjem Milanovcu, Ivanjici, Guči i Lučanima nije bilo nezgoda na putevima.

Radarske kontrole će biti od 08.00 do 12.00 sati u Bresnici, a od 12.00 sati do ponoći na putu između Mojsinja i Mrčajevaca.

Bioprognoza

Nastavljaju se povoljne biometeorološke prilike za većinu hroničnih bolesnika i osetljivih osoba, ali se oprez savetuje srčanim bolesnicima, kao i asmatičarima tokom jutarnjih sati. Meteoropatske reakcije mogu biti izražene u vidu promenljivog raspoloženja i glavobolje. Učesnicima u saobraćaju se preporučuje pažnja.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR