„Želov“ teren dobija Kićanovo ime

„Želov“ teren dobija Kićanovo ime

Otvaranjem rekonstruisanog igrališta KK Železničar u Čačku kompanija Mozzart obeležava svečani jubilej, otvaranje pedesetog obnovljenog terena; teren otvara Dragan Kićanović

0

Igralište košarkaškog kluba Železničar u Čačku rekonstruisano je zahvaljujući kompaniji Mozzart iz Beograda, koja je u okviru akcije „Sto terena za jednu igru” finansirala radove na renoviranju.  Borjan Popović, direktor korporativnih komunikacija u kompaniji Mozzart, objašnjava da je sutrašnja poseta Čačku izuzetno važna jer obeležavaju jubilej ove akcije, svečano pedeseto otvaranje obnovljenog terena. On ističe da je Čačak kolevka srpske košarke i da KK Železničar zbog toga zaslužuje da dobije potpuno renoviran teren.
Popularno „Želovo” igralište nosiće ime po Draganu Kićanoviću, legendi srpske košarke, koji će sutra na svečanom otvaranju, zakazanom za 18 časova, preseći vrpcu.
– Predviđeno je da na otvaranju prvo prikažemo kraći dokumentarni film o istorijatu i značaju igrališta. Nakon toga održaće se utakmica prvotimaca Borca i Železničara koja će biti revijalnog karaktera i kojom ćemo simbolično označiti početak nove ere na ovom terenu, rekao je Popović i dodao da će u nastavku programa biti organizovano i humanitarno takmičenje u šutiranju trojki, gde će svaka trojka vredeti 10.000 dinara, a novac će biti usmeren čačanskom porodilištu.

Mozzart nastavlja rekonstrukciju terena u Čačku

Kompanija Mozzart je u poslednjih godinu i po dana obnovila pedeset terena u različitim gradovima Srbije.
– Došli smo do procene da je u Srbiji na svakih 10 dana nicalo po jedno obnovljeno igralište. Taj posao nije bio lak, ni organizaciono, ni građevinski, ali sada imamo još veće iskustvo i volju, pa ćemo dati sve od sebe da radove na narednih pedeset terena završimo efikasnije. Za razliku od drugih gradova, u Čačku su ovom akcijom obnovljena dva terena i na tome se neće završiti jer imamo u planu rekonstrukciju još par njih, rekao je Popović i naglasio da će lokacija tih terena za sada ostati tajna.

POSTAVI ODGOVOR