[rstr_selector]

Zlatibor spreman za prvomajske praznike

Turistička organizacija Zlatibor, u saradnji sa Opštinom Čajetina, sve je pripremila kako bi naša najposećenija planina na najbolji način ugostila posetioce tokom prvomajskih praznika. Vladimir Živanović, vršilac dužnosti direktora Turističke organizacija Zlatibor, očekuje da će na ovoj planini tokom predstojećih praznika boraviti oko 15.000 posetilaca.
– Prema informacijama koje smo dobili u razgovoru sa hotelijerima, gotovo svi kapaciteti su prodati tako da očekujemo veliku posetu za vreme prvomajskih praznika. Zlatibor je tradicionalno poznata turistička destinacija tako da će u vreme praznika naša izletišta, kao što su Vodice, Oko, Gradina i druga, biti okupirana turistima i očekujemo da na tim izletištima bude do 4.000 gostiju. Uredili smo i lokalitete u okolini Zlatibora tako da će turistima na raspolaganju biti i Stopića pećina, Šarganska osmica, Muzej staro selo Sirogojno i svi ostali prateći sadržaji, rekao je Živanović.

Koncert Zdravka Čolića

Prvog maja nastupiće Zdravko Čolić, kaže Živanović koji očekuje da tog dana na Zlatiboru bude i do 30.000 posetilaca.
– Pripremili smo gala koncert Zdravka Čolića koji će biti organizovan na Kraljevom trgu sa početkom u 20.00 časova.

Auto kamp spreman za prve goste

– Uredili smo auto-kamp koji je otvoren i spreman da primi prve goste ove sezone, početkom maja. Nadamo se da će on ove godine biti atrakcija, jer smo se trudili da ga u proteklom periodu promovišemo na raznim sajmovima i očekujemo da će privući veliki broj turista, rekao je Vladimir Živanović.

Поделите вести

Остави коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *