Претрага
[rstr_selector]

Povoljna biometeorološka situacija

Elektrosnabdevanje

dalekovod-servis-obrNa području Gornjeg Milanovca danas će zbog planiranih radova na niskonaponskoj mreži od 08.00 do 15.00 časova bez struje biti zaseoci Žižovići u Leušićima, Dugo Polje u Gornjoj Crnući, Stojanovići i Klatičevo u Brusnici i Varošica u Donjoj
Vrbavi. U Ivanjici će od 09.00 do 16.00 časova bez napona biti naselje Bele Njive deo koji se snabdeva iz trafostanice Autoprevoz. Na teritoriji Dragačeva do 13. marta svakodnevno će  od 07.00 do 17.00 bez struje ostajati zaseok Lazići u Vučkovici, a do 20. marta, zaseoci Lazovići u Donjanima i Lukovići u Kotraži.
Čačak i okolina ovoga jutra uredno snabdeveni strujom.

Vodosnabdevanje

voda-sevis-obrSnabdevanje vodom Čačku, Gornjem Milanovcu, Ivanjici i Lučanima je uredno. Kvarova nema kao ni planiranih radova na vodovodnim mrežama zbog kojih bi dolazilo do isključenja vode.

Grejanje

grejanje-1-servis-obrGrejanje u Čačku funkcioniše bez problema, kvarova na daljinskom sistemu i u kotlarnicama nema, a tokom dana će u skladu sa spoljnim temperaturama doći do prekida u isporuci toplotne energije, što se primenjuje kada temperature pređu 12 stepeni.

Hitna pomoć

hitna-pomoc-cacak-malaDežurni lekari u Hitnoj pomoći u Čačku obavili su u toku prethodna 24 sata isti broj pregleda u ordinaciji i na terenu a to je 33, što je ukupno  66 intervencija. U Gornjem Milanovcu je evidentirano 25 ambulantnih pregleda i 11 kućnih poseta, dok su u Ivanjici lekari u Hitnoj pomoći pregledali 44 pacijenta, a na teren su izlazili 2 puta.

Biometeorološke prilike

bio-prognoza-3-servis-obrBiometeorološka situacija pogodovaće hronično obolelim i osetlјivim osobama. Izvesne tegobe mogu osetiti srčani bolesnici. Meteoropatske reakcije se mogu javiti u blažoj formi.

Porodilište

porodiliste malaU čačanskom porodilištu u toku prethodna 24 sata rođene su četiri bebe i ovoga puta devojčice su brojnije, rođene su tri male dame i jedan dečak.

Policijska uprava

stop2Prema podacima iz čačanske Policijske uprave, u toku prethodna 24 sata u Moravičkom okrugu su se dogodile tri saobraćajne nezgode i sve tri su bile na teritoriji Čačka. Povređene su tri osobe, ali su u pitanju lakše telesne povrede.
Pripadnici saobraćajne policije zaduženi za kontrolu brzine kretanja vozila danas će do 17.00 časova biti na glavnim ulicama u Čačku, od 14.00 do 17.00 časova u Parmencu, dok će u Gornjem Milanovcu i Ivanjici biti do 16.00 časova.

Поделите вести