Претрага
[rstr_selector]
Фото: Бициклистички клуб Борац

Добар пласман бициклиста Борца на бициклистичкој трци за Награду Чачка

Овогодишња бициклистичка трка за Награду Чачка, уједно и  друга трка у оквиру овогодишњег Купа Србије у друмском бициклизму за све узрасне категорије, одржана је у суботу 4. маја на кружној стази у Јежевици и Бањици.

Сениори су возили 12 кругова у укупној дужини од 91,2 км. Такмичар Бициклистичког клуба Борац, Огњен Илић, освојио је друго место, а исти пласман је изборила и екипа Борца. У конкуренцији најмлађих такмичара до 9 година победио је Дамјан Димитријевић, а у узрасној категорији до 11 година други је био Вук Јевтовић.

У категорији сениора, доминирале су екипе чачанског Борца и Лотус тима из Сомбора, а победу је однео Михаило Столић, бициклиста из Сомбора. Екипно, Лотус тим из Сомбора је освојио прво, а чачански Борац друго место. Ове две екипе доминирале су трком и поред учешћа најбољих српских професионалних бициклиста, будући да је на трци учествовао и Душан Рајовић из екипе протима Бахреин, као и други српски професионалци.

Јуниори су возили заједно са сениорима. Победио је Растко Никачевић из Тоут де Фун-Београд, а борчеви јуниори Вукашин Јованчевић и Филип Ћериман освојили су пето и шесто место.

У категорији ветерана преко 50 година, Бојан Васовић освојио је друго место.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *