Претрага
[rstr_selector]
Ilustracija Pixabay

Ivanjica: Staro Selo i Bela Stena bez struje do popodne

Elektrosnabdevanje

Iz pogona elektrodistribucije u Ivanjici za danas su najavili radove na dalekovodu zbog kojih će u vremenu od 08:00 do 17:00 časova bez struje biti deo mesne zajednice Bele Vode – Staro Selo i Bela Stena.

Vodosnabdevanje

Prema informaciji iz JKP Gornji Milanovac otklonjen je kvar na magistralnom cevovodu zbog kojeg su delovi Gornjeg Milanovca juče bili bez vode, a potpuna normalizacija u vodosnabdevanju očekuje se u toku dana.

Stanje na putevima

Vozači danas mogu očekivati povremeno mestimično vlažne kolovoze, a u večernjim satima magla i niska oblačnost će smanjivati vidljivost pored reka, jezera, u kotlinama, kao i na putevima u planinskim predelima. Pojačan saobraćaj se i danas očekuje ka turističkim centrima i vikend-naseljima, zbog produženog prazničnog vikenda.

Prema informaciji iz JP „Putevi Srbije“ u ponedeljak 14. i utorak 15. novembra, u tunelu Brančići izvodiće se radovi na održavanju opreme i sistema za upravljanje tunelima. U ponedeljak od 10 do 18 časova potpuno će biti obustavljen saobraćaj kroz desnu cev tunela, u smeru ka Čačku, a odvijaće se dvosmerno kroz levu cev tunela. U utorak, 15. novembra saobraćaj će biti obustavljen kroz levu cev tunela Brančići, u smeru ka Beogradu, a odvijaće se dvosmerno kroz desnu cev tunela.

Pojačan saobraćaj treba očekivati na graničnim prelazima sa Mađarskom na kojima zadržavanja mogu biti duža od 90 minuta, a zadržavanja povremeno duža od 30 minuta treba očekivati na prelazima sa Bosnom i Hercegovinom, Makedonijom i Hrvatskom.

Saobraćajna policija

Prema informaciji iz Uprave saobraćajne policije, na području Moravičkog okruga prethodnog dana su se dogodile dve saobraćajne nezgode. Jedna u Konjevićima u kojoj je jedno lice lakše povređeno, a druga u Trbušanima u kojoj je pričinjena materijalna šteta.

Brzina kretanja vozila od jutros se kontroliše na gradskim saobraćajnicama u Čačku i tako će biti do 14 časova, a od 18 do 22 časa večeras kontrola će se vršiti u Mrčajevcima. Vozite oprezno i poštujte saobraćane propise.

Поделите вести