Претрага
[rstr_selector]

Gornja Trepča očekuje goste iz UAE

Zahvaljujući dvogodišnjoj promociji na tržištu Ujedinjenih Arapskih Emirata, banju Gornja Trepča prošle godine je posetilo 12 turista iz ove zemlje. Bojan Babić, direktor marketinga u Specijalnoj bolnici Gornja Trepča, procenjuje da će taj broj ove godine biti trocifren.
– Ono što je bitno jeste da su oni uvideli vrednost ovog bisera koji mi posedujemo. čak mislim da mogu reći da ga cene više nego što mi to činimo. Njihove posete uglavnom su porodične jer je to u duhu njihovih navika, tako inače putuju. Kada pričamo o nekim ozbiljnijim posetama, o više stotina ljudi, verujem da će nam za takvu promociju trebati još mnogo vremena. Ipak, očekujem oko sto pacijenata u ovoj godini i sa tim brojem bismo bili više nego zadovoljni, kaže Babić.

Prvi gosti stižu u martu

Babić kaže da će prvi ovogodišnji gosti iz Ujedinjenih Arapskih Emirata u Gornju Trepču stići već u martu i da se radi o dve ili tri rezervacije.
– Ipak, april, maj i jun su meseci kada očekujemo najviše gostiju. Ja se sada ne bih bavio nagađanjem koliko će ih biti, ali ćemo mi te podatke, sa tačnim brojem gostiju, objavljivati tokom godine, rekao je direktor marketinga Specijalne bolnice u Gornjoj Trepči.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *