Претрага
[rstr_selector]

OBRADOVIĆ: Nastavljamo političku borbu bez obzira na pretnje

Čačanski odbor Dveri danas je održao konferenciju za novinare na kojoj je Boško Obradović, predsednik Pokreta, odgovarao na, kako kaže, optužbe, klevete i lažne informacije koje su se ovih dana pojavljivale u medijima, a koje ga optužuju za nasilničko ponašanje. On kaže da je optužen da poseduje fašističke manire, ali tvrdi da se zapravo radi o političkom progonu Dveri.

– Jasno je da su Dveri postale najvažnija i najsnažnija opozicija ovoj vlasti i da naš rejting raste. Vlast zbog toga ne zna šta da radi, pa je i pored medijske cenzure i parlamentarnog mraka sada pokrenula i sudski progon našeg Pokreta. Mi se naravno od toga nećemo uplašiti, nastavićemo da u javnost iznosimo sve afere o kriminalu i korupciji u vrhu vlasti, a nastavićemo i da ukazujemo građanima da vlast planira izdaju Kosova, kaže Obradović.

Politička hrabrost

Na današnjoj konferenciji za novinare, Boško Obradović je rekao i da će opoziciona borba biti nastavljena u parlamentu i van njega bez obzira na pretnje koje dobijaju.

– Ne plašim se pretnji i nisam plašljive prirode. Smatram da moramo da pokažemo političku hrabrost i da se suprotstavimo diktaturi koja vlada Srbijom, rekao je Obradović.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *