Претрага
[rstr_selector]
Foto: Dženarika Info

U Čačku počela grejna sezona

Nakon toplih proba koje su obavljene krajem prošle nedelje, Javno komunalno preduzeće za grejanje „Čačak“ danas je počelo sa isporukom toplotne energije. Miljan Štrbac, tehnički direktor preduzeća, kaže da će se stanovi narednih nekoliko dana grejati samo tokom prepodneva, ali ako bude potrebno i tokom celog dana.
– Tople probe smo radili u četvrtak i petak. U subotu i nedelju nismo grejali, a jutros smo krenuli sa redovnim grejanjem. Ako bude potrebno, grejaćemo i u popodnevnim satima, sve prema spoljnoj temperaturi, kao da smo u grejnoj sezoni, odnosno kao da je već 15. oktobar. Imamo manjih problema u pojedinim podstanicama, curenja, izbacivanja automatike, ali to se dešava na početku svake grejne sezone u prvih sedam do deset dana i to nisu veliki problemi. Sa grejanjem obično malo ranije krećemo iz gradske toplane, a iz drugih kasnije, ali već od sutra kreće sve normalno i do sedam sati ujutru svi građani bi trebalo da osete grejanje u svojim stanovima.
Građanima je na raspolaganju dežurni telefon 032/320-666 svakog dana do 20 časova. Uveli smo smenski rad i naši korisnici mogu da prijave svaki problem vezan za grejanje, rekao je Štrbac.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *