Претрага
[rstr_selector]

Kvarovi na vodovodnoj mreži u Gornjem Milanovcu

Vodosnabdevanje

Zbog radova na vodovodnoj mreži u Takovu kod Proleterove prodavnice, prekid u snabdevanju vodom imaju potrošači u varošici, kao i potrošači naselja pored puta za Sinišoviće i Ljevaju. Radovi će trajati do 12.00 sati.
Do 15.00 časova zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže, bez vode će biti potrošači od Korčaginovog naselja prema Kragujevačkoj ulici.
Zbog kvara na vodovodnoj mreži u Balkanskoj ulici kod broja 4, zbog čega je došlo do prekida u snabdevanju vodom u Lominoj i Rajićevoj sa poprečnim ulicama.
Saniranje kvara je u toku, a normalizacija u vodosnabdevanju se očekuje do 11.00 sati.

Elektrosnabdevanje

Danas će u Čačku zbog radova u trafo-stanici, od 09.00 do 11.00 sati bez električne energije biti delovi sledećih ulica: Bate Jankovića, Gradski Bedem, Jeličke, Bogdana Teofilovića, Takovske i Ratka Stefanovića, a od 11.30 do 13.30 časova bez električne energije biće porošači delovima ulicaMilutina Smiljanića, Braće Jovanović, Čačanski Bataljon, Mitrovana Živkovića Dikice Stevana Prvovenčanog, Svetogorska i Milutina Vujovića.
U Gornjem Milanovcu će od 09.00 do 15.00 časova bez struje biti ulice Stanimira Ralovića, Gospodar Jovanova i poprečne ulice prema Snagi, a od 09.00 do 16.00 časova struje neće imati potrošači u Ljutovnici, zaseok Dmitrovići.
U Ivanjici su radovi koji su bili planirani za juče u zaseoku Vasovići u Lukama poemreni su za danas od 11.00 do 16.00 časova, pored toga danas i sutra izvodiće se radeovi na dalekovodu u vremenu od
08.00 do 17:00 časova kada će bez električne energije biti potrošači u selu Klepani.
Danas će u Dragačevu zbog radova na dalekovodu od 09.00 do 17.00 časova bez struje biti Gornji i Donji Dubac.

Bioprognoza

Očekivana biometeorološka situacija može imati relativno povolјan uticaj na većinu hroničnih bolesnika. Osobe sa srčanim i problemima mogu osetiti izvesne tegobe. Promenlјivo raspoloženje i poremećaj sna su moguće meteoropatske reakcije.

Policijska uprava

Prema podacima uprave saobraćajne policije u Čačku se juče dogodila jedna saobraćajna nezgoda u kojoj nije bilo povređenih putnika, a u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Ivanjici povređene su dve osobe, od kojih je jedna zadobila teške telesne povrede. U Gornjem Milanovcu i Lučanima jučerašnji dan je protekao bez saobraćajnih nezgoda. Radarske kontrole biće do 16.00 časova u Bresnici i Mrčajevcima.

Stanje na putevima

Tokom jutra i večeri postoji mogućnost pojave magle na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na mostovima preko reka, trenutno je najgušća na puteima ka Kopaoniku o Jošaničke Banje i Rudnice. U popodnevnim satima se očekuje pojačan intenzitet saobraćaja, što može dovoditi do kraćih zadržavanja na naplatnim stanicama i u zonama radova.
Na deonici magistralnog puta Čačak – Ovčar Banj u blizini brane Međuvršje, vozila se naizmenično propuštaju zbog radova na popravci železničkog mosta koji prelazi iznad ovog prioritetnog putnog pravca.
Produženi su radovi na izgradnji nadvožnjaka i pristupne saobraćajnice na ukrštanju deonice Gojna Gora – Ljubić sa trasom deonice auto-puta Preljina – Požega, pa je i dalje obustavljen saobraćaj i preusmeren na lokalni put, a zbog izgradnje tunela, saobraćaj se sa regionalnog puta Pranjani – Trbušani preusmerava na lokalnu saobraćajnicu.
Na graničnim prelazima za putnička vozila nema zadržavanja, a teretna vozila graničnom prelazu Batrovci čekaju oko sat vremena, na Gradini oko dva sata, a na graničnom prelazu Sremska Rača tri sata.

 

 

Поделите вести