Претрага
[rstr_selector]
Foto: Dženarika Info

Humanitarni turnir u hali kraj Morave 5. i 6. septembra

Košarkaški klub Borac organizuje humanitarni turnir koji će biti održan u ponedeljak 5. i u utorak 6. septembra. Na turniru će učestvovati pet ekipa, a utakmice će se igrati u Borčevoj hali od 16.30 i 19.00 časova. Đorđe Mićić, pomoćni trener Borca, kaže da pored toga što ima humanitarni karakter, turnir je i dobra prilika za Borac da se dodatno spremi za predstojeću sezonu.

– Ovo je još jedna prilika za nas iz Borca da vidimo gde smo u odnosu na najbolje ekipe u regionu. Tu  mislim i na Partizan koji je evroligaška ekipa. Da vidimo kako to sve izgleda u jednom vrhunskom klubu, na čiji nivo se trudimo da stignemo. To je lepa prilika i za čačansku publiku da gleda dobru košarku, ali i za Borac da se uigra i pripremi za 1. oktobar kada počinje sezona, rekao je Đorđe Mićić.

Utakmice se igraju prema sledećem rasporedu i satnici:

U ponedeljak 5. septembra, od 16.30 časova igraju Borac i Sloboda, a u 19.00 časova sastaju se Partizan i Sloga. U utorak 6. septembra, u 16.30 počinje utakmica između ekipe Čačak 94 i Slobode, a u 19.00 časova sastaju se Borac i Partizan.

Cena ulaznice za humanitarni turnir je 750 dinara, a prikupljen novac biće doniran za lečenje Čačanke Vojke Jevtović.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *