Претрага
[rstr_selector]
Foto: Dženarika Info

Deo Lučana i Ivanjice danas bez struje

Elektrosnabdevanje

Danas se nastavljaju radovi na reviziji trafostanice Guča zbog kojih će od 08.00 do 13.30 časova bez struje biti potrošači sa područja: Guče, Kotraže, Vučkovice, Lise, Rtiju, Belice, Krivače, Viče, Milatovića, Kaone, Brezovica, Donjeg i Gornjeg Dubca, Gornje i Donje Kravarice, Lopaša, Prilipca, Virova, Turice, Zeoka, Graba, Živice, Dragačice, Rasovca, Goračića i Guberevaca.

Zbog radova na dalekovodu za Crnjevo, u Ivanjici će danas od 7.30 do 17.30 povremeno bez struje ostajati potrošači iz Osonice, Luka i Sveštice, kao i u Ulici Radisava Karapetrovića i u naselju Palestina.

Iz pogona Elektrodistribucije u Ivanjici apeluju da se u navedenom vremenskom periodu što veći broj uređaja isključi sa napajanja, a da se ponovo uključe po dolasku struje.

Vodosnabdevanje

U Prislonici se dogodio kvar na vodovodnoj mreži. Iz Vodovoda poručuju da su ekipe na terenu i da će kvar uskoro biti saniran.

Stanje na putevima

Prema informaciji iz JP „Putevi Srbije“, produženi su radovi na mostu preko Bresničkog potoka, na putu Knić – Mrčajevci gde se saobraćaj odvija naizmeničnim propuštanjem vozila. Slično je i na deonici Aranđelovac – Banja – Topola, kod Banje, gde se saobraćaj odvija naizmeničnim propuštanjem vozila uz pomoć semafora, ali i alternativnim putni pravcem Aranđelovac – Krćevac – Topola.

Do 1. novembra saobraćaj će biti usporen u zoni petlje Pakovraće, zbog radova na izgradnji deonice auto-puta Miloš Veliki, Pakovraće – Požega. Usporeno se prolazi i deonicom magistralnog puta Mrčajevci – Kraljevo, zbog radova na izgradnji nadvožnjaka na deonici auto-puta Pojate – Preljina.

Do 19. decembra se izvode radovi na rehabilitaciji kolovoznog zastora u tunelu Šarani, zbog kojih se zatvara leva tunelska cev, a saobraćaj se odvija dvosmerno kroz desnu cev tunela.

Radovi na izgradnji obilaznice oko Novog Pazara produženi su do 15. novembra.

Saobraćajna policija

Prema informaciji iz Uprave saobraćajne policije, u protekla 24 časa u Čačku se dogodila jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice zadobilo lake telesne povrede.

Kontrola brzine kretanja vozila na gradskom području Čačka danas će se vršiti od 06.00 sati do 22.00 časa u Ulici Vidosava Kolakovića i u Bulevaru Tanaska Rajića, od 22.00 časa do 02.00 sata sutra ujutru nastaviće se u Bulevaru Tanaska Rajića, a od 02.00 do 06.00 sati radar će biti u Mrčajevcima.

Поделите вести