Претрага
[rstr_selector]
Foto: Dženarika Info

Čačak: Zbog radova u Bulevaru oslobođenja vozila se propuštaju naizmenično

Elektrosnabdevanje

Danas će zbog radova na rekonstrukciji mreže niskog napona i i raskresu rastinja, potrošači u Gornjoj Trepči na ulazu u Banju i oko škole, bez električne energije biti od 09.00 do 14.00 časova.

Na području Gornjeg Milanovca od danas do 18. novembra zbog radova na niskonaponskoj mreži od 09.00 do 15.00 časova bez struje će ostajati Nakučani, Šilopaj, Davidovica, Kriva reka, Cerova i Mutanj.

U Ivanjici će danas i sutra zbog radova na dalekovodu od 08.00 do 17.00 časova bez električne energije biti potrošači u mesnim zajednicama Staro Selo i Bela Stena, a zbog radova na seči rastinja u zoni dalekovoda, u istom periodu bez struje će biti potrošači u Kovilju.

Vodosnabdevanje

Prema informaciji iz čačanskog Vodovoda, u toku prepodneva će se izvoditi radovi na saniranju kvara u  Preljini. Tokom trajanja radova doći će do prekida u vodosnabdevanju u delu od Auto-servisa ,,Audi“ prema gornjem delu Preljine.

U Ivanjici je registrovan kvar na vodovodnoj mreži u naselju Lug. Radovi na popravci kvara su u toku, a potrošači u ovom naselju će bez vode biti do podneva.

Stanje na putevima

Prema informaciji iz JP „Putevi Srbije“, danas od 8.00 do 16.00 časova izvodiće se radovi na redovnom održavanju deonice magistralnog puta Preljina – Mrčajevci, a isti radovi planirani su i u Bulevaru oslobođenja u Čačku. Tokom trajanja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, a radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom opremom i signalizacijom, uključujući ručno regulisanje saobraćaja.

Danas od 10.00 do 18.00 časova zbog radova na održavanju opreme u tunelu Brančić, biće obustavljen saobraćaj kroz levu cev tunela u smeru ka Beogradu, a saobraćaj će se odvijati dvosmerno kroz desnu tunelsku cev.

U tunelu Brđani, od danas do 17. novembra izvodiće se radovi na održavanju opreme i sistema za upravljanje tunelima, u vremenu od 8.00 do 18.00 časova. Danas će se vršiti postavljanje saobraćajne signalizacije u oba smera, a saobraćaj će se odvijati voznom trakom u dužini od 100 metara. Sutra će za saobraćaj biti zatvorena desna cev tunela, a saobraćaj će se odvijati dvosmerno kroz levu cev, u smeru ka Beogradu, a u četvrtak će se izvoditi radovi u levoj cevi tunela, pri čemu će se saobraćaj odvijati dvosmerno kroz desnu cev u smeru ka Čačku.

Danas i sutra od 7.00 do 12.00 sati saobraćaj će biti potpuno obustavljen na deonici magistralnog puta Rribariće – Brnjak, a alternativni put vodi preko Raške.

Saobraćajna policija

Jučerašnji dan protekao je bez saobraćajnih nezgoda u Moravičkom okrugu.

Radarske kontrole će danas biti od 08.00 do 16.00 časova na putu između Mojsinja i Mrčajevaca, a od 16.00 časova do ponoći na deonici između Beljine i Konjevića.

Vozačima se savetuje pažljivija vožnja uz poštovanje svih saobraćajnih propisa, uz napomenu da poslednjih dana dodatnu opasnost na pojedinim deonicama donosi zemlja koju poljoprivredne mašine ostavljaju za sobom, pa je potrebno obratiti dodatnu pažnju na putevima.

 

Поделите вести