Претрага
[rstr_selector]
Ilustracija Pixabay

Najavljeno kratkotrajno isključenje struje u Obrežu

Elektrosnabdevanje

Prema najavi iz čačanske Elektrodistribucije danas će zbog radova na mreži niskog napona doći do kratkotrajnog isključenja struje u Ulici Dijane Budisavljević u naselju Obrež. Planirano je da se radovi izvode od 12.00 do 13.30 časova.

Na području Dragačeva će se izvoditi radovi na remontu dalekovoda u Milatovićima, pa će potrošači u ovom selu bez struje biti od 08.00 do 16.00 časova, a radovi su planirani i za sutra.

U Ivanjici se nastavljaju radovi na seči rastinja u zoni dalekovoda, zbog kojih će od 08.00 do 15.00 časova bez električne energije biti potrošači iz Ravne Gore, Močioca, Klekove, Preseke, Nestorovića i Erčega, a od 08.00 do 16.00 časova potrošači iz Deretina, Podjavora, Maskove, Kušića, Milandže i Bele Crkve.

Vodosnabdevanje

Prema informaciji iz čačasnkog Vodovoda, u Prijevoru će u toku prepodneva doći do zatvaranja vode u rejonu Robajci, zbog radova na popravci kvara na vodovodnoj mreži. Normalizacija u vodosnabdevanju se očekuje do 12.00 sati.

Zbog radova na vodovodnoj mreži u Gornjem Milanovcu prekid u snabdevanju vodom imaju potrošači u Ulici Natalije Carević. Radovi će biti završeni do 12.00 sati.

U Ivanjici će zbog radova na saniranju kvara, do 10.00 sati bez vode biti Kej Braće Damljanović kod Gradskog parka.

Stanje na putevima

Ovo je period godine kada se vozači često susreću sa maglom, kišom i tmurnim vremenom što im dodatno otežava vožnju. Dan pred nama biće kišovit, pa mokre kolovoze treba očekivati u zapadnim i centralnim krajevima, dok će na jugu zemlje biti suvo.

Magla jutros smanjuje vidljivost na prevoju Rudnik, na deonici auto- puta Obrenovac – Takovo, zatim na deonici magistralnog puta Bumbarevo Brdo – Ravni Gaj, a ima je i na području Užica, Čajetine i Nove Varoši. Oscilacije u temperaturama i česte promene vremena donose učestale odrone, pre svega na putevima koji prolaze kroz stenske useke i klisure u planinskim predelima.

Na mnogim deonicama se i dalje izvode radovi, pa se vozačima savetuje da prilagode vožnju postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji i opremi, kao i da poštuju ograničenja u brzini ili koriste alternativne puteve.

Поделите вести