Претрага
[rstr_selector]

Turistička ponuda Zlatibora predstavljena u Češkoj i Austriji

Predstavnici Turističke organizacije „Zlatibor“ boravili su u Češkoj i Austriji u sklopu promocije kampa na Zlatiboru. Tom prilikom je u Pragu dogovorena saradnja sa vodećim sajtom za promociju kampinga u Češkoj.

Sa predsednikom udruženja kampova Bohumilom Starom obavljen je sastanak i dogovorena je saradnja u vidu promovisanja kampa na njihovom sajtu, brošurama kao i na sajmovima u Češkoj.

U Beču su predstavnici Turističke organizacije „Zlatibor“ obišli nekoliko kampova i sa njihovim menadžmentom je sklopljen dogovor o zajedničkim promocijama na sajmovima širom Evrope.

Potpisan je ugovor o saradnji sa ,,Kamping i karavaning klubom“ iz Austrije, a dogovoreni su i detalji o promociji kampa na njihovom sajtu, časopisu kao i detalji o organizovanim posetama njihovih članova Zlatiboru.

U sklopu posete Beču predstavnici Turističke organizacije „Zlatibor“ su primljeni kod gradonačelnika Klosternburga Stefana Šmuckenšlagera kojem su prezentovani turistički i privredni potencijali Zlatibora. Ujedno je i dogovorena poseta predstavnika glavnog grada Austrije Zlatiboru u maju naredne godine.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *