[rstr_selector]

Akcija “Ispravno vozilo – bezbedno vozilo“ od 24. do 29. juna

Auto-moto savez Srbije u saradnji sa Upravom saobraćajne policije MUP Srbije i Asocijacijom tehničkih pregleda od 24. do 29. juna organizuje tradicionalnu akciju “Ispravno vozilo – bezbedno vozilo“.

Zainteresovani vozači u Srbiji u ovom periodu moćiće potpuno besplatno da provere tehničku ispravnost svojih vozila na preko 200 linija tehničkih pregleda u Srbiji.

Na putevima u Srbiji događa se veliki broj saobraćajnih nezgoda, najčešći uzrok je ljudski faktor međutim ne sme se zanemariti ni faktor tehničke neispravnosti vozila.

Predrag Kovačević iz AMSS poslevne jednice u Preljini, apeluje na vozače da se masovno odazovu, odvoje 30 – ak minuta u toku ove nedelje i provere ispravnost svojih automobila, posebno imajući u vidu da vlasnici vozila kod kojih budu pronađene neispravnosti neće biti sankcionisanii već će im biti ukazano na nedostatak i potrebu da se isti u što kraćem roku otklone.

Besplatan tehnički pregled u Čačku se vrši na više lokacija. U Preljini, u prostorijama poslovne jedinice AMSS, u Auto – moto klubu, Auto Jovanoviću i Auto – Čačku u Konjevićima.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Сродне вести