Претрага
[rstr_selector]

АМСС: Киша и радови на путевима успоравају саобраћај

Појачан интензитет саобраћаја унутар градова  уз променљиве временске прилике које се и данас очекују, возачима ће вожњу  чинити захтевнијом, саопштено је из АМСС. Нестабилно време доводи до учесталије појаве одрона који су претходних дана на појединим деоницама
отежавали вожњу. Најчешћи су на путевима у планинским пределима, поред Ибра, између Краљева и Рашке, кроз Овчарско – кабларску клисуру, на Ђердапској магистрали али и на осталим путевима који воде кроз клисуре и усеке.

Према информацији из ЈП „Путеви Србије”, у току су радови на редовном одржавању деонице магистралног пута Нови Пазар – Рашка. Током извођења радова теретни саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила уз обуставу од 8 до 14 часова. Алтернативни путни правац за путничка моторна возила је стари пут Нови Пазар – Рашка.

До 1. августа се изводе радови на рехабилитацији коловоза  на деоници Аранђеловац – Липовац. Током извођења радова, саобраћај се у периоду од 7 до 17 часова одвија наизменичним пропуштањем возила. Алтернативни путни правац је Аранђеловац – Крћевац – Топола.

Према подацима Управе граничне полиције, нема дужих задржавања на граничним прелазима за све категорије возила.

Поделите вести