Претрага
[rstr_selector]

АМСС: Возачима се саветује опрез у вожњи због нестабилног времена

Саобраћај ван градских средина је умереног интензитета, а са првим поподневним сатима на главним путним правцима очекује се већи број возила због предстојећег викенда, саопштавају из АМСС. Вожњу и данас могу отежавати повремени пљускови, а због кишног периода учестала је појава одрона, нарочито кроз клисуре и стенске усеке.

Према информацији из ЈП „Путеви Србије”, у току су радови на одржавању на деоници магистралног пута Нови Пазар – Рашка. Током извођења радова теретни саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила уз обуставу од 8 до 14 часова. Алтернативни путни правац за путничка моторна возила је стари пут Нови Пазар – Рашка.

Због  радова на изградњи бензинске станице на делу ауто-пута Милош Велики, на деоници петља Прељина – петља Таково у смеру ка Београду, затворена је зауставна трака, а саобраћај се одвија возном и претицајном траком.

Успорено се пролази деоницом магистралног пута Чачак – Пожега, у зони петље Паковраће, због радова на изградњи деонице ауто-пута Милош Велики, Паковраће – Пожега, као и на деоници магистралног пута од Парменца до Овчар Бање, где се због радова на редовном одржавању, радним данима од 8 до 16 часова саобраћај одвија уз наизменично пропуштање возила, а викендом се враћа редован режим саобраћаја.

Према подацима Управе граничне полиције, теретна возила на граничном прелазу Хоргош, на излазу чекају три сата, задржавања на Батровцима су два сата, а на граничном прелазу Сремска Рача сат времена. На осталим граничним прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила.

Поделите вести