Претрага
[rstr_selector]

АМСС: Због кише и појачаног саобраћаја потребан опрез у вожњи

Проходност путева је добра, али ће због повремене кише коловози данас бити местимично влажни, што у данима појачаног саобраћаја представља опасност у вожњи, саопштио је јутрос АМСС.

Наредних десетак дана променљиво време задржавања треба очекивати на појединим наплатним рампама и граничним прелазима. Вожња ће на главним путним правцима, али и унутар градова бити спорија, а могући су и чешћи краћи застоји, па се возачима саветује више стрпљења и толеранције за воланом.

Путари до 15. априла раде на редовном одржавању на делу магистралног пута Чачак – Гуча – Кратовска стена, од Парменца до Овчар Бање. Саобраћај се радним данима,  од 8 до 16 часова одвија уз наизменично пропуштање возила, а током предстојећих празника биће враћен редован режим саобраћаја.

Због радова на рехабилитацији коловозног застора у десној цеви тунела Шарани, саобраћај се одвија двосмерно у левој цеви тунела.

На деоници Пожега – Косјерић, у месту Глумач, од 8 до 16 часова изводе се радови на уређењу банкина, уз наизменично пропуштање возила.

Према подацима Управе граничне полиције, са циљем растерећења Хоргоша и Келебије и бржег проласка на путничким терминалима, наредног викенда ће бити продужено радно време граничног прелаза Бајмок, од 7 сати до поноћи, док ће гранични прелаз Бачки Виногради до 18. априла бити отворен сваког дана од 7 до 22 часа.

На нашим путничким терминалима тренутно нема задржавања дужих од 20-ак минута.

Поделите вести