Apel građanima da vrate iznajmljene javne bicikle

Apel građanima da vrate iznajmljene javne bicikle

Izvestan broj sugrađana oglušio se o ugovor o rent-a-bike usluzi i još u vek drži kod sebe bicikle iznajmljene u avgustu i septembru. Nedostaju 34 bicikle, a najviše njih preuzeto je u Atenici

0

Rent-a-bike, usluga koja je u Čačku zaživela početkom jula kao pilot projekat, trebalo je da građanima bude na raspolaganju do 1. novembra, međutim, danas je prestala sa radom zbog loših vremenskih uslova, kaže Dragan Grujović, koordinator poslova u čačanskom Parking servisu.

Za neodazivanje na poziv slučaj preuzimaju javni izvršitelji

Grujović je pozvao građane koji su iznajmili bicikle još tokom leta, a nisu ih vratili, da to urade do kraja ovog meseca.

– Svaki korisnik mora da potpiše ugovor da je saglasan sa nekim uslovima koje smo mi podneli. Dosta sugrađana, čak njih tridesetak, oglušilo se o taj ugovor i nije vratilo bicikle. Imamo ljude koji su bicikle uzeli u avgustu i septembru i još uvek ih drže kod sebe. Pozivali smo ih više puta, a sledeći korak je da pokrenemo advokate i javne izvršitelje kako bismo naplatili naše usluge. Nedostaju 34 bicikle, a najviše njih preuzeto je u Atenici.

POSTAVI ODGOVOR