Претрага
[rstr_selector]

Apoteke Čačak dobro snabdevene

Snabdevenost svih apoteka koje rade u sastavu Apoteke Čačak je dobra, kako lekovima, medicinskim sredstvima, tako i svim ostalim proizvodima koji su značajni za zdravlje ljudi, tvrdi Sanja Petković, direktorka Apoteke Čačak. Prema njenim rečima, pred svaku zimsku sezonu apotekama se isporučuju dodatne količine lekova, naročito onim na seoskom području, za slučaj velikih snežnih padavina koje mogu usloviti vanredne situacije.
– Unapred je sve isplanirano, izvršena je nabavka i isporuka dovoljnih količina lekova za naredni zimski period kada možemo da očekujemo i vanredne okolnosti ukoliko bude velikih snežnih padavina. Taj plan podrazumeva da za zimske mesece – decembar, januar i februar, na vreme dopremimo potrebne količine lekova i svih drugih proizvoda koji bi možda bili potrebni i u nekim danima kada nema redovnog snabdevanja. Za sada sve funkcioniše redovno, a takva praksa se primenjuje već godinama unazad, rekla je Sanja Petković.

Dežurstva tokom praznika

U vreme praznika, u Čačku će dežurati apoteka Dr Dragiša Mišović koja inače neprekidno dežura tokom godine, pa će tako biti i za vreme Novogodišnjih i Božićnih praznika. U Ivanjici će tokom praznika raditi apoteka u Ulici Venijamina Marinkovića po prazničnom režimu od 08.00 do 12.00 sati.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *