[rstr_selector]

Bez struje deo Čačka kod OŠ „Milica Pavlović“

Elektrosnabdevanje

Zbog radova na priključenju stambene zgrade na trafostanicu danas će od 9.00 do 11.00 sati, bez električne energije biti potrošači u Ulici Nemanjinoj kod Osnovne škole “Milica Pavlović“, u Birčaninovoj i Ulici episkopa Nikifora Maksimovića. U Gornjem Milanovcu će sutra od 07.30 do 16.30 časova bez struje biti južna industrijska zona, deo Mlakovca, Strugarevića naselje iznad podruma rakije, Jablanica, Lunjevica, deo Ulice Vojvode Milana od Bolnice do servisa Srdanović, ulica Svete Popović od početka do kuće Sabatija, naselje Tipoplastike i Vujića brdo.

Bioprognoza

Biometeorološke prilike biće nepovolјne za astmatičare i reumatičare. Izvesna opreznost je neophodna i kod srčanih bolesnika. Meteoropatske reakcije mogu biti izražene u vidu razdražlјivosti i glavobolјe. Svim učesnicima u saobraćaju se savetuje dodatni oprez.

Stanje na putevima

Povremeno kratkotrajni pljuskovi danas mogu donositi promenljivo stanje kolovoza, pa je potrebno vožnju prilagoditi uslovima na putu. Magla je karakteristična za prolećna jutra, najčešće se pojavljuje pored Morave, dolinom Ibra i Drine, a ima je i kroz Sićevačku i Ovčarsko – Kablarsku klisuru, kao i pored jezera, reka i kanala. Zbog radova na pranju u levoj cevi tunela Brančić, do 16 časova će naizmenično biti zauzeta leva i desna traka u smeru ka Beogradu.
Danas će zbog radova na asfaltiranju dela magistralnog puta između Novog Pazara i Ribarića saobraćaj biti potpuno obustavljen i to u dva termina od 9.00 do 12.00 i od 13.00 do 16.00 časova, a za vreme obustave vozači mogu koristiti put Novi pazar – Pazarište – Tutin. U ponedeljak 11. aprila počinju radovi na redovnom održavanju kolovoza na deonici Bumbarevo Brdo – Mrčajevci, pa će se do kraja maja u zoni radova saobraćaj od 7 do 17 časova odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila uz pomoć semafora
Na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja, dok su na teretnim na izlaznim terminalima ka Mađarskoj, Hrvatskoj i Bugarskoj ona duga.

Поделите вести