Bioskopski repertoar Kulturnog centra Čačak danas i sutra

Bioskopski repertoar Kulturnog centra Čačak danas i sutra

0

Bogat bioskopski repertoar Kulturnog centra Čačak očekuje ljujbitelje filma različitog uzrasta.

Od 16 časova u Velikoj sali na programu je norveški animirani porodični film ,,Baš super”, koji prenosi poruku da ne morate biti superheroj da biste bili super.
Helt Super, Norveška, 2022, 76 min, animirani, porodični, SINHRONIZOVAN
Hedviga je smanjila tatin kostim superheroja tako da sada više ne može biti super-lav. Hedviga je nespretna, ali kada tata odabere rođaka Adrijana da bude sledeći heroj, Hedviga mora da reaguje.
Uloge: Ivana Zečević, Marko Kon, Maja Odžaklievska, Nemanja Mihajlović, Milica Kon
Režija: Rasmus A. Sivertsen

Za ljubitelje akcione drame, od 18 časova prikazuje se ostvarenje ,,KRID 3”, nastavak priče o bokserskoj karijeri Adonisa Krida.
Creed III, SAD, 2023, 116 min, akcija, drama
Adonis Krid je napredovao u bokserskoj karijeri i vodi porodičan život. Ali prijatelj iz detinjstva i bivše boksersko čudo, Demijan, ponovo je u javnosti, nakon što je odslužio dugu kaznu u zatvoru, i nestrpljivo čeka svoju šansu.
Uloge: Tesa Tompson, Džonatan Mejdžors, Majkl B. Džordan, Florijan Munteanu, Vud Heris
Režija: Majkl B. Džordan.

Svi oni koji vole domaći film, od 20 časova imaju priliku da pogledaju ,,Indigo kristal”, priču o tridesetogodišnjem povratniku iz zatvora, progonjenim samoubistvom najboljeg druga, koji pokušava da spase njegovog mlađeg brata na veče godišnjice samoubistva.
Srbija, 2023, 123 min, drama
Uloge: Miodrag Radonjić, Denis Murić, Nina Janković, Miloš Petrović Trojpec, Miloš Đurović, Pavle Mensur, Đorđe Bibić, Gorica Popović…
Režija: Luka Mihailović

Projekcije sva tri filma na repertoaru su Kulturnog centra Čačak danas i sutra.

POSTAVI ODGOVOR