Претрага
[rstr_selector]

Bogat filmski program u Domu kulture

U čačanskom Domu kulture od sutra pa sve do ponedeljka, 31. marta, ljubitelji filma moći će da pogledaju tri ostvarenja inostrane produkcije.

Prvi je animirani, dugometražni film „Gospodin Pibodi i Šerman“, režisera Roba Minkofa. Film govori o nesvakidašnjoj avanturi gospodina Pibodija, inače najpametnijeg psa na svetu, koji je usvojio dečaka Šermana. Film je sinhronizovan, a glasove glavnim likovima „pozajmili“ su Svetislav Bule Goncić, Radoslav Milenković, Jasmina Avramović, Jadranka Bugarski, i deca Marija Simović i Vasa Prvulović.

Film će se u subotu i nedelju prikazivati u terminima od 16 i 18 časova, a u ponedeljak samo u 18.

Sledi, takođe, animirani film „Ćurke na slobodi“, reditelja Džimi Hejvorda. U ovoj urnebesnoj komediji glavni likovi su dva nekompatibilna heroja, dva ćurana: samoživi pametnjaković Redži, koji je odrastao u prirodnom staništu i priglupi, ali neustrašivi Džejk, odgajen na farmi. U filmu oni će zaboraviti na nesuglasice i zajedno otputovati u prošlost, kako bi promenili tok istorije i skinuli ćurke sa jelovnika za Dan zahvalnosti. Film je sinhronizovan na srpski jezik, a glasove su „pozajmili“ domaći glumci Dubravko Jovanović, Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović Ćetković.

Film će se prikazivati u subotu od 14 časova, u nedelju od 12 i u ponedeljak od 16 časova.

Nešto stariji poštovaoci sedme umetnosti od sutra mogu pogledati film koji poslednjih meseci puni bioskopske dvorane širom sveta. Pred čačanskom filmskom publikom je dugometražni film „Noje“, reditelja Darena Aronovskog. Tema filma je biblijski Noje, koji mučen vizijama apokaliptičkog potopa, preduzima mere da zaštiti svoju porodicu od nadolazeće poplave. Uloge tumače Rasel Krou, Dženifer Koneli, Entoni Hopkins, Ema Votson, Daglas But iRej Vinston.

Film će se prikazivati do ponedeljka u terminima od 20 časova.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *