[rstr_selector]

Boško Obradović tuži poslanike i medije

Boško Obradović, narodni poslanik i predsednik Dveri je podneo tužbe za uvrede protiv nekoliko poslanika Narodne skupštine, među kojima je i Marko Parezanović, poverenik čačanskog Gradskog odbora Srpske napredne stranke. Obradović kaže da je tužbene zahteve podneo i protiv pojedinih medijskih kuća.

– Već 20 godina se nalazim na društveno političkoj sceni Srbije i nikada nikoga nisam tužio, a o meni su izrečene najmonstruoznije klevete koje se mogu zamisliti. Od toga da trgujem drogom sa Natašom Jeremić, suprugom Vuka Jeremića, da sam opljačkao manastir Hilandar, da tučem žene, ili mnogo toga što ne da nema veze sa istinom, već su monstruozne laži. Međutim, u poslednjih mesec dana sam odlučio da presavijem tabak i da podnesem nekoliko tužbi protiv onih koji su najbezobrazniji, počevši od predsednika države, preko dnevnih novina Informer, do televizije Pink, ali i Marka Parezanovića, jer zaista više neću da trpim da me neko naziva fašistom ili da tvrdi da sam proneverio nekakve državne pare. Za sve te izraze i njihova pametovanja i laganja moraće da odgovaraju na sudu, pa neka dođu na sud i neka dokažu to što javno tvrde i što ljagaju svoje političke prtotivnike. Mislim da ćemo na taj način najpoštenije stvari isterati na čistac, jer gospodo naprednjaci i vaši režimski mediji, ako već imate dokaze za to što pričate, odnosno lažete o liderima opozicije, dođite na sud, donesite dokaze i naravno naše tužbe će pasti. U suprotnom, moraćete da snosite određene posledice i da objavite i demanti u vašim medijima protiv svega onoga što ste govorili o nama, poručio je Boško Obradović.

„Živim kao i ostali građani Srbije“ 

– Tužbeni zahtev se odnosi konkretno na tvrdnje koje su izrečene u više navrata ne samo od strane narodnog poslanika Marka Parezanovića, već i mnogih drugih poslanika iz redova Srpske napredne stranke, a to je da su Dveri u svoje vreme proneverile nekakav novac koji su dobili iz državnog budžeta i da je taj novac završio kod mene u mojim džepovima. Neka  gospodin Parezanović dokaže da su Dveri proneverile pare i kako su one završile u mojim džepovima. Ja sam suprotnost svega onoga kako žive političari u Srbiji i kako oni misle da se obogate od bavljenja politikom. Živim sasvim normalno sa svojom porodicom i smatram da u Čačku svi to znaju i da su sve to laži, ali džaba kada na njihovim kontrolisanim režijskim medijima oni mogu da pričaju šta hoće. Sve one koji misle da mogu da se bave politikom govoreći laži o svojim političkim protivnicima pozivam da izađu na politički teren da ukrstimo argumente, da se čuje za i protiv nekih ozbiljnih tema, a lažima neće daleko dogurati i vreme je da odgovaraju pred srpskim sudovima, rekao je Boško Obradović.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Сродне вести