Претрага
[rstr_selector]
Ilustracija Pixabay

Čačak: Bez vode potrošači u Ulici Ratka Parezanovića

Elektrosnabdevanje

Zbog radova na održavanju dalekovoda, danas će od 08.00 do 15.00 časova bez električne energije biti potrošači u Vrnčanima, Rošcima i Jančićima, najavljeno je iz čačanske Elektrodistribucije.

U Gornjem Milanovcu, Ivanjici, Guči i Lučanima za danas nema planiranih isključenja struje, a nema ni većih kvarova na elektromrežama.

Za sutra su u Čačku planirani radovi na izmeštanju kablovskih vodova, zbog kojih će bez električne energije biti potrošači u Mutapovoj ulici i u Prosvetinoj zgradi u vremenu od 10.00 do 14.00 časova.

U Gornjem Milanovcu će sutra zbog radova na dalekovdu, od 09.00 do 13.00 časova bez električne energije biti potrošači od Beršića prema Loznju, Gornjim Banjanima i Polomu.

Vodosnabdevanje

Stanovnici Ulice Ratka Parezanovića su jutros bez vode, jer je došlo do pucanja vodovodne cevi. U čačanskom Vovododu kažu da će se radovi na popravci kvara obavljati u toku prepodneva, a redovno vodosnabdevanje biće uspostavljeno posle 12 sati.

Zbog radova na vodovodnoj mreži u Gornjem Milanovcu, prekid u snabdevanju vodom imaju potrošači u ulicama Miloja Milovanovića i Braće Milića, u delu Ulice Natalije Carević od broja 43 do kraja ulice, kao i u delu naselja Velereč. Prekid u vodosnabdevanju trajaće do 12.00 sati.

Radovi na vodovodnoj mreži izvode se i na Rudniku pa će potrošači u naselju Donji salaši bez vode biti od 9.00 do 17.00 časova.

Stanje na putevima

Još danas se obavljaju radovi na sanaciji kolovoza na deonici Aranđelovac – Banja – Topola, kod Banje.

Tokom izvođenja radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila uz pomoć semafora ili alternativnim putnim pravcem: Aranđelovac – Krćevac – Topola.

Na deonici Auto-puta Miloš veliki, petlja Takovo – petlja Preljina, izvode se radovi u levoj cevi tunela Šarani u smeru ka Beogradu. Zatvorena je leva tunelska cev, a saobraćaj se preusmerava na suprotan smer ka Čačku.

Zbog radova na izgradnji deonice auto-puta Miloš Veliki, Pakovraće – Požega, saobraćaj je usporen u zoni petlje Pakovraće, a slično je i na deonici magistralnog puta Mrčajevci – Kraljevo, zbog radova na izgradnji nadvožnjaka na deonici auto-puta Pojate – Preljina.

Zbog radova na asfaltiranju magistralnog puta između Ribarića i mesta Brnjak, saobraćaj se obustavlja svakog dana, osim nedeljom od 8.00 do 11.00 sati i od 13.00 do 16.00 časova, a alternativni put tokom obustave vodi preko Novog Pazara i Raške.

Saobraćajna policija

U Čačku su juče evidentirane tri saobraćajne nezgode u kojima su četiri osobe lakše povređene. Na području Gornjeg Milanovca, Ivanjice i Lučana juče nije bilo saobraćajnih nezgoda.

Radarske kontrole će biti od 08.00 sati do ponoći na deonici Mojsinje – Mrčajevci.

Поделите вести