[rstr_selector]

Čačak: Dve osobe poginule u saobraćaju u toku vikenda

Policijska uprava

saobracajna-nezgoda-servis-80x80-obrPrema podacima Policijske uprave u Čačku na putevima u Moravičkom okrugu u toku proteklog vikenda dogodile su se dve saobraćajne nesreće. Obe nesreće dogodile su se u Čačku i u njima su dve osobe poginule, a jedna teško povređena. Radari će danas brzinu kretanja saobraćaja kontrolisati na gradskim ulicama u Čačku do 14.00 časova.

Vodosnabdevanje

voda-servis-obrPrema informacijama iz čačanskog „Vodovoda“, ovog ponedeljka ne bi trebalo da bude prekida u vodosnabdevanju. Nema kvarova na vodovodnoj mreži, a u toku dana neće biti ni radova zbog kojih bi voda morala da bude zatvarana. U Gornjem Milanovcu će zbog radova bez vode od 8.00 do 11.00 sati biti stanovnici naselja Vujića brdo, a od 9.00 do 12.00 potrošači u Ulici Miloša Velikog, dok će ostali delovi grada i okoline vodom danas biti uredno snabdeveni.

Grejanje

grejnje-servis-obrSistemi daljinskog grejanja u Čačku i Gornjem Milanovcu i ovog jutra funkcionišu bez problema. Nema kvarova, a ni planiranih radova zbog kojih bi dolazilo do prekida u snabdevanju grejanjem.

Hitna pomoć

hitna-servis-80x80-obrLekari Hitne pomoći u Čačku su u prethodna 24 časa u ordinaciji pregledali 29 pacijenata i još 47 na terenu. Njihove kolege u Gornjem Milanovcu su u istom vremenskom periodu obavile 43 ambulantna pregleda i 10 kućnih poseta, dok je ivanjička Hitna pomoć intervenisala 97 puta od čega 3 puta na terenu.

Biometeorološka prognoza

bio-prognoza-5-servis-obrUsled očekivanih biometeoroloških prilika većina hroničnih bolesnika danas može osetiti smanjenje tegoba. Oprez se savetuje astmatičarima u prepodnevnim satima. Meteoropatske reakcije mogu biti izražene u vidu malaksalosti i neraspoloženja. U saobraćaju je neophodna povećana pažnja.

Porodilište

beba-80x80-servisOvu radnu sedmicu počinjemo sa dve lepe vesti iz dva porodilišta. U porodilištu u Čačku rođena je jedna devojčica, a u porodilištu u Gornjem Milanovcu jedan dečak.

Поделите вести