Претрага
[rstr_selector]
Foto: Dženarika Info

Čačak: Od 14. novembra nova izmena režima saobraćaja u gradu

Iz JP „Gradac“ najavljuju da će se u okviru izgradnje Bulevara vojvode Putnika u Čačku, u ponedeljak 14. novembra izvoditi radovi na raskrsnici ove i Ulice Jaše Prodanovića, zbog čega će biti izmenjen režim saobraćaja u okruženju ove raskrsnice.

Obilazak zone radova vršiće se preko Železničke ulice prema postavljenoj privremenoj saobraćajnoj signalizaciji, a izmene u režimu saobraćaja ne bi trebalo da traju duže od tri dana, najavljuje Nebojša Jelušić iz ovog preduzeća.

– Ulica Jaše Prodanovića biće zatvorena za saobraćaj od Trnavske ulice pa nadalje ka „Tempu“, a Bulevar vojvode Putnika će biti zatvoren za saobraćaj od raskrsnice sa Železničkom uilcom pa nadalje ka Ulici Jaše Prodanovića. Sav saobraćaj koji je primala raskrsnica ulice Jaše Prodanovića i Bulevara vojvode Putnika ići će preko Železničke ulice koja je pripremljena za takav saobraćaj, pa će na raskrsnici Železničke sa Lominom, odnosno Železničke sa Bulevarom vojvode Putnika, biti dozvoljena skretanja koja će omogućiti normalno funkcionisanje saobraćaja, dodaje Jelušić.

Izuzetak je kretanje ka Megamarketu „Tempo” i Železničkoj stanici

– Ono će biti omogućeno iz Železničke ulice, prelaskom preko prilagođenog prelaza preko trotoara u Bulevaru vojvode Putnika, a starom trasom nekadašnje ulice kojom se odvijao saobraćaj od Ulice Jaše Prodanovića ka Autobuskoj stanici moći će se pristupiti „Tempu“ i Železničkoj stanici.

Jelušić navodi i da se postojeća izmena režima saobraćaja u zoni raskrsnice Lomine i Železničke ulice nastavlja do ponedeljka.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *