Čačak: Zbog kvara na mreži moguće zatvaranje vode u Ulici Milana Jovanovića

Čačak: Zbog kvara na mreži moguće zatvaranje vode u Ulici Milana Jovanovića

0
Foto: Dženarika Info
Elektrosnabdevanje

Elektrosnabdevanje je ovog jutra uredno u Čačku i Gornjem Milanovcu. Nema kvarova, a ni planiranih isključenja.

Na području Ivanjice, deo dalekovoda na Belim Vodama je od jutros bez napona, u pitanju jedna trafostanica. Radovi na saniranju kvara su u toku i očekuje se da će biti otklonjen u toku prepodneva.

Vodosnabdevanje

Iz čačanskog Vodovoda saopštavaju da je zbog kvara na mreži moguće zatvaranje vode u toku prepodneva u Ulici Milana Jovanovića. Normalizacija u vodosnabdevanju očekuje se do 12 sati.

Na području Gornjeg Milanovca, kao i Ivanjice snabdevanje potrošača vodom od jutros je uredno, nema kvarova na mrežama a ni planiranih isključenja za danas.

Stanje na putevima

Tokom dana očekuje nas malo toplije vreme, ali vozači treba da računaju tokom prepodneva na mraz i poledicu koja je, prema informacijama iz AMSS-a, poslednjih dana uzrok većeg broja saobraćajnih nezgoda. Odroni su sada učestali a ima ih na gotovo svim pravcima koji prolaze kroz useke, a najviše na putevima koji vode pored Ibra, Drine i Morave, kao i na putnom pravcu Užice-Nova Varoš.

Prema izveštaju Zimske službe JP Putevi Srbije, prilazi turističkim centrima su prohodni. Na putevima I i II prioriteta kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 centimetara na teritoriji Ivanjice, Novog Pazara, Požege i Užica. Na magistralnom putu Raška – Rudnica u mestu Kaznoviće, zbog velikog odrona saobraćaj se odvija jednom saobraćajnom trakom u dužini od 50 metara uz regulisanje saobraćaja semaforima.

Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja, dok su moguća duža i višesatna zadržavanja na teretnim terminalima na ulazu u Mađarsku i Hrvatsku.

Saobraćajna policija

Prema podacima Uprave saobraćajne policije, u toku prethodnog dana u Čačku se dogodila jedna saobraćajna nezgoda koja je prošla sa lakim telesnim povredama. U Gornjem Milanovcu, Ivanjici i Lučanima juče nije bilo saobraćajnih nezgoda.

Kontrola brzine kretanja vozila danas će se vršiti na svim važnijim putnim pravcima na teritoriji Čačka. Vozačima se preporučuje da voze oprezno i prilagode brzinu kretanja ziskim uslovima na putu.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR