[rstr_selector]

Čačanska policija rasvetlila devet krivičinih dela

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku rasvetlili su devet krivičnih dela teška krađa i neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila koja su u proteklom periodu izvršena na području grada Čačka, Gornjeg Milanovca, Kraljeva i Ljiga.
Policija je tokom proteklog vikenda privela i saslušala dvojicu Čačana koji se sumnjiče da su obili dva stana u Čačku iz kojih su otuđili zlatni i srebrni nakit. Takođe, priveden je i saslušan pedesetšestogodišnji Čačanin osumnjičen da je Čačku, Gornjem Milanovcu, Ljigu i Kraljevu ukrao četiri putnička vozila i izvršio dve teške krađe u selima u okolini Čačka. Protiv osumnjičenih će biti podnete krivične prijave nadležnom tužilaštvu.

Opljačkana i crkva u Atenici

Operativnim radom policije rasvetljeno je i krivično delo teška krađa izvršeno u crkvi u Atenici gde je tokom proteklog vikenda otuđen deo moštiju Svetog Nektarija Eginskog i Svete Marine Velikomučenice. Policija je u jednoj napuštenoj kući u Čačku pronašla tridesetšestogodišnjeg muškarca iz Čačka kod koga su pronađene mošti otuđene iz crkve i protiv njega će biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu.

 

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *